Αυλαία με τέσσερις αναμετρήσεις

από Αντώνης Γκάτζιος

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (19:30 Novasports1) ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Super League Interwetten.

Στις 19:30 στο Καραϊσκάκη, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την τέταρτη της βαθμολογίας ΑΕΚ χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, καθώς πέρα των Χασάν και Μπρούνο, οι οποίοι είναι εκτός λόγω κορωνοϊού όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Όσον αφορά την ΑΕΚ, η οποία θα έχει στον πάγκο της τον Μανόλο Χιμένεθ για τέταρτη φορά, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σάκχοφ, Παουλίνιο, τον Σιμάνσκι που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, αλλά και τον τραυματία Χνιντ.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:15 στη Λάρισα, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει στο Αλκαζάρ τον ΠΑΟΚ χωρίς τον τραυματία Ντουρμισάι αλλά και τον Γρηγορόπουλο, εν αντιθέσει με τον Πινακά που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον Λάμπρου στην αποστολή, ενώ στον αντίποδα εκτός πλάνων έμεινε ο Ροντρίγκο, ο οποίος παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις είναι ανέτοιμος.

Την ίδια ώρα στα Γιάννενα ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα. Εκτός πλάνων, του τεχνικού των Ηπειρωτών έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Σιόντης, Σάλιακας, αλλά και ο τραυματίας Κάστρο. Σ΄ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα.
 
Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της αγωνιστικής, στις 15:00 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Ο Ματσόλα έπειτα τρεις μήνες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των “καναρινιών”, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, σ΄αντίθεση με τον τραυματία Καρασαλίδη και τους ανέτοιμους Ντάλσιο, Μεντόσα, Γιάκολις και Ντουάρτε. Όσον αφορά την ομάδα του Γιώργου Σίμου, θα αγωνιστεί με αρκετά προβλήματα απέναντι στο συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς εκτός πλάνων του έμειναν οι τραυματίες Ντε Γκουζμάν, Σόουζα, Γιαννούλης, Ναμπί, Σακόρ, Μαρινάκης, Βαζ και Γιάννου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Novasports 1)

17:15 Λάρισα – ΠΑΟΚ (Novasports 2)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης (Novasports 3)

15:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ (Novasports 3)

Προτεινόμενα Άρθρα