Πάλι στον ίσιο δρόμο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστροφή Σάκιτς αλλά χωρίς Σούντγκρεν η ομάδα του Άκη Μάντζιου

Παιχνίδι επανεκκίνησης είναι το σημερινό για τον ΑΡΗ με αντίπαλο στον Βόλο (17:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 15η αγωνιστική της Super League. 

Τρεις μέρες μετά την “κρύα” ήττα στη Λαμία, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς ώστε να βγάλουν άμεση αντίδραση και παράλληλα να πάρουν ακόμη μία νίκη στην προσπάθειά τους να εδραιωθούν στην 2η θέση της βαθμολογίας. 

Το έργο τους δεν αναμένεται εύκολο, απέναντι σε μία από τις δυσκολοκατάβλητες ομάδες της λίγκας και με αρκετά καλή ψυχολογία έπειτα την νίκη επί του Ατρομήτου την περασμένη Δευτέρα. 

ΑΡΗΣ: Ο Σάκιτς και οι άλλοι…

Ο Αυστριακός είναι σημείο αναφοράς για τον ΑΡΗ, επιστρέφοντας από την τιμωρία του και καλύπτοντας ουσιαστικά το κενό του τιμωρημένου Σούντγκρεν.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή επανήλθε ο Σιαμπάνης -εκτός έμεινε ο Κουέστα- όπως επίσης οι Χατζηπιρπιρίδης και Τσαγκαλίδης.

Απών για ακόμη ένα ματς είναι ο Έργκους Κάτσε.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

Βόλος: Με… νέους και ψυχολογία

Με νέο “αίμα” ήρθε στη Θεσσαλονίκη χθες ο Βόλος, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Ρενάτο και Μπουένο. Στη Θεσσαλική πόλη παρέμειναν οι Τέκιο, Τσοκάνης και Νίνης.

Πέραν των νέω προσώπων, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έρχεται και με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα το νικηφόρο ξεκίνημα στο 2021 με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντακης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Μήτογλου, Γκρίλο, Λογαράς, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Κανελλάκης, Κιάκος, Ρενάτο, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Μπουένο, Περέα.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-15η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-ΝΠΣ Βόλος (17:15)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Αντώνης Δίπλαρης (Καρδίτσας)
4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα