Restart μέσω Κυπέλλου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το Κύπελλο Ελλάδος κάνει πρεμιέρα για φέτος, με τον ΑΡΗ να είναι μεταξύ των ομάδων που σηκώνουν την αυλαία σήμερα.

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, Cosmote TV), σε ένα παιχνίδι… διπλού σκοπού.

Η ομάδα θέλει να βάλει από σήμερα τις βάσεις για την πρόκριση -υπάρχει και ο επαναληπτικός της Τρίπολης σε δύο εβδομάδες- κάτι που θα την βοηθήσει παράλληλα να κάνει επανεκκίνηση στο 2021 μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων.

ΑΡΗΣ: Σημείο αναφοράς η επιστροφή Μπερτόγλιο

Έπειτα από απουσία τριών αγώνων ο Αργεντινός επανέρχεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, όχι όμως με πολλές πιθανότητες για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του σημερινού αγώνα. 

Απών είναι ο τραυματίας Μπεναλουάν, χωρίς άλλα προβλήματα από εκεί και πέρα για τον προπονητή του ΑΡΗ. Εξαίρεση η κούραση κάποιων παικτών που ίσως φέρει επιπλέον αλλαγές στην ενδεκάδα

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Σημαντικές απουσίες για Ράσταβατς

Με δύο σημαντικές απουσίες ταξίδεψαν οι Αρκάδες στη Θεσσαλονίκη, για το σημερινό παιχνίδι. Ο Λουίς Φερνάντεθ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και προτιμήθηκε από τον Ράσταβατς να μην ρισκάρει την συμμετοχή του.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Αργεντινός φορ δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη γιατί έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζε και στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Καπίγια, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

Προτεινόμενα Άρθρα