"Κανένας Καρυπίδης δεν είναι ο ΑΡΗΣ, εγώ εκπροσωπώ τον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Το πρώτος σκέλος των δηλώσεων Θόδωρου Καρυπίδη στην ΕΡΤ3 προβλήθηκαν σήμερα στην αθλητική εκπομπή της κρατικής τηλεοράσης.

Ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων μίλησε για το χρονικό της παρουσίας του ως μεγαλομέτοχος στον ΑΡΗ, τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται ο ίδιος και η ομάδα.

Αναλυτικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημείωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κόσμος των Σπορ”:

“Έχω μια στεναχώρια γιατί η ομάδα δέχεται πίεση από παράγοντες δεν θα έπρεπε να κυνηγούν την ομάδα και εμένα προσωπικά. Όλος ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια της ομάδας και είναι υπερήφανος, γιατί βλέπει ότι ο ΑΡΗΣ έχει επιστρέψει και έχει εδραιωθεί.

Σίγουρα έρχονται κάποιες στιγμές που και εγώ πιέζομαι πάρα πολύ αλλά δεν μας λυγίζει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους ενοχλεί ο ΑΡΗΣ τόσο πολύ. Ένα κομμάτι που μπορώ να σκεφτώ, είναι επειδή έχουμε βρεθεί πάρα πολύ ψηλά αλλά επιχειρηματικά δε νομίζω πως έχουμε κάνει κάτι λάθος. Ό,τι κάνουμε στις δουλειές μας είναι σύννομα. Ούτε παρανομίες, ούτε παρατυπίες.

Δεν γίνεται τώρα για το ποδόσφαιρο να δέχεσαι μηνύματα. Δέχομαι μηνύματα. Έχουν σταματήσει τώρα αλλά δεχόμουν από πακιστανικά τηλέφωνα, όπου με απειλούσαν.
Περάσαμε δύσκολα, ειδικά στη Β’ Εθνική, αλλά δεν μπορούσα να τα παρατήσω. Ο Σύλλογος δεν θα είχε συνέχεια. Δεν υπήρχε επόμενη μέρα. Ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν πολλές παθογένειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα με την διαιτησία. Έχουν λυθεί πολλά με τον κ. Κλάτενμπεργκ αλλά δεν έχουν λυθεί όλα. Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποιοι είναι πολύ ισχυροί. Προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Και όσες φορές βγήκα εγώ και μίλησα μέσα από κάποιες αναρτήσεις μου, στα νεύρα μου, την στεναχώρια μου και την πίκρα μου, έχω κάνει και λάθη. Δεν γίνεται να συνεχίζεται αυτό το πράγματα. Θέλω να έρχονται και να μας παίζουν 50-50.

Έχουμε μια λίστα με όλες τις παλιές αμαρτίες και είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Αυτά δε γίνονται. Αν μου έλεγε κάποιος όταν ανέλαβα ότι υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα, ίσως σκεφτόμουν διαφορετικά και δεν έμπαινα στην ομάδα.

Το παρασκήνιο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Από εκεί και πέρα, αν έχεις καλή ομάδα, θα τους εκθέσεις. Για να μην μπερδεύονται κάποιοι όμως, εγώ δεν χρησιμοποιώ τον ΑΡΗ για να καλύψω τα δικά μου λάθη ή επιχειρηματικά ρίσκα. Κάποιοι έχουν μπερδευτεί. Εγώ είμαι στρατιώτης στον ΑΡΗ, δουλεύω για τον ΑΡΗ. Δεν είμαι εγώ ο ΑΡΗΣ. Κανένας Καρυπίδης, κανένας πρόεδρος δεν είναι ο ΑΡΗΣ. Εγώ εκπροσωπώ τον σύλλογο και δεν τον χρησιμοποιώ.”

Προτεινόμενα Άρθρα