Ο μονόδρομος των αλλαγών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ κουβέντα έγινε μετά τον αγώνα στην Τούμπα για τις αλλαγές του Άκη Μάντζιου στο τελευταίο διάστημα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του ΑΡΗ έβγαλε αρκετά “κλειδιά” της ενδεκάδας. Δεν ήταν όμως κάτι που ήθελε αλλά κάτι που έπρεπε να κάνει λόγω ανάγκης. 

Η κόπωση ήταν το μοναδικό που προβλημάτισε τον Έλληνα τεχνικό. Και σταδικά προς το το τελευταίο δεκάλεπτο άρχιζε να κάνει την εμφάνισή της. 

Ο Σάσα όπως σημειώθηκε και προχθές το βράδυ έπαιζε με ένεση και πρόβλημα στος προσαγωγούς. Ο Γκάμα πήγαινε για τρίτο σερί 90λεπτο μέσα σε μία εβδομάδα -στα 33 του παρακαλώ- ενώ ο Μαντσίνι… τέντωσε και δεν θα ήταν χρήσιμος χωρίς ανάσες στην τελική ευθεία του ματς. 

Ο Μάντζιος αναγκάστηκε να δώσει ανάσες, περιμένοντας από τις αλλαγές μία βοήθεια που εκ του αποτελέσματος δεν του παρείχαν. Μαζί φυσικά με την έλλειψη καθαρού μυαλού, συγκυρίες αλλά και το ανύπαρκτο πέναλτι που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. 

Λόγω της κούρασης δεν αποκλείεται να διαχειριστεί αναλόγως ορισμένους ποδοσφαιριστές μέσα στην εβδομάδα που ουσιαστικά ξεκινάει σήμερα για την ομάδα, ίσως και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα