Μάντζιος: "Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται δικαίως εδώ, περιμένουμε τα πλέι οφ"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην επιβράβευση της -μέχρι τώρα-πορείας με τη δεύτερη θέση, αλλά σημείωσε ότι υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά

Είμαστε ικανοποιημένοι για όλα. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις, με εντάσεις. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το γκολ του Κώστα (σ.σ. Μήτρογλου), αλλά ο τραυματισμός του μας σκιάζει λίγο τη χαρά αυτού του γκολ.

Το τρίποντο το θέλαμε, το αξίζαμε και από εκεί και πέρα η ομάδα είναι δεύτερη στην κανονική διάρκεια, αν δεν κάνω λάθος μετά από 42 χρόνια όπως μου έχουν πει.Είναι μια επιβράβευση μέχρι στιγμής και η ομάδα έχει αποκτήσει τον σεβασμό όλων” σημείωσε αρχικά.

Για το τι σημαίνει η δεύτερη θέση:

“Κρατάμε το ότι η ομάδα εξελίσεται χρόνο με τον χρόνο. Είναι σημαντικό. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν φαντάστηκε κανείς τον ΑΡΗ δεύτερο. Σίγουρα έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Ο ΑΡΗΣ δικαίως βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Θεωρώ ότι μετά τον Ολυμπιακό είμαστε η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Κρατάμε όλα τα στοιχεία και περιμένουμε τη διαδικασία των πλέι οφ, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και να παραμείνουμε ψηλά.”

Προτεινόμενα Άρθρα