Η Λεωφόρος της… αντίδρασης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το δεύτερο από τα τρία διαδοχικά ντέρμπι του ΑΡΗ μέσα σε διάστημα περίπου δέκα ημέρων.

Στην Αθήνα ταξίδεψε ξανά ο ΑΡΗΣ για ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια που έχει να δώσει μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν. 

Οι “κιτρινόμαυροι” του Άκη Μάντζιου έχουν μπροστά τους ακόμη ένα ντέρμπι, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στις 15:00 (NS1, AllAboutARIS LIVE, Libero 107.4) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Το σημερινό είναι το δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι του ΑΡΗ, ο οποίος ψάχνει αντίδραση μετά τον τρόπο που έχασε από την ΑΕΚ. Και φυσικά τρεις βαθμούς που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο και στην κατάκτηση της 2ης θέσης.

Το κίνητρο της Ευρώπης υπάρχει και στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Το σημερινό ματς είναι ένας ακόμη “τελικός” για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, με αποτέλεσμα να έχει και πολύ μεγάλο κίνητρο.
 
ΑΡΗΣ: Πάλι χωρός Γκάμα – Επέστρεψε ο Ιωάννου

Ο Πορτογάλος απουσιάζει από τα πλάνα του Άκη Μάντζιου για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα, παρά την προσπάθεια που έκανε τις προηγούμενες μέρες για να δώσει το “παρών” στο Λεωφόρο.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Έργκους Κάτσε και Γιοχάν Μπεναλουάν. Νέο πρόσωπο είναι ο Νίκος Ιωάννου, ο οποίος επανήλθε έπειτα από περίπου έναν μήνα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οι… βασικές απουσίες του Μπόλονι

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ουκ ολίγα προβλήματα να διαχειριστεί στο σημερινό ματς. Πούγγουρας (τιμωρημένος) και Σένκεφελντ (τραυματίας) είναι εκτός και δημιουργούν θέμα στα στόπερ ενώ την περασμένη Παρασκευή προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Χατζηγιοβάνη ο οποίος υπέστη θλάση.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Αγιούμπ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-4η αγωνιστική Super League

-Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ (15:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Απόστολος Νικολαΐδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κρίστο Τόβερ (Εσθονία)
ΒΟΗΘΟΙ: Σίλβερ Κόιβ (Εσθονία), Στεν Κλάσεν (Εσθονία)
4ος: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Βάσκο Σάντος (Πορτογαλία)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα