Νίκη με το γνωστό… 1-0

από AllAboutARIS

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έκανε το καθήκον της, νίκησε 1-0 τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, εξασφάλισε μαθηματικά τη συμμετοχή της στα μπαράζ και συνεχίζει να ελπίζει σε ανατροπή της Βοσνίας από την κορυφή.

Εστω και με άγχος η Ελλάδα νίκησε με το γνωστό 1-0 τη Λετονία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αυτή τη φορά όμως η Σλοβακία δεν έκανε τη ζημιά στη Βοσνία, η οποία αν και ισόβαθμη με την Ελλάδα υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων.

Το νικητήριο γκολ για την Εθνική μας ομάδα πέτυχε ο Σαλπιγγίδης στο 58’, ενώ ο Τοροσίδης είχε δοκάρι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού στο 86’ αποβλήθηκε για τους Λετονούς ο Ρούγκινς και για την Εθνική μας ο Κατσουράνης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (74` Καραγκούνης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Νίνης, Σαλπιγγίδης (64` Χριστοδουλόπουλος), Σαμαράς (88` Φετφατζίδης), Μήτρογλου.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Κολίνκο, Γκάμποβς, Μαξιμένκο, Μπουλβίτις, Γκορκς, Λάζντινς (61` Σινέλνικοβς), Λάιζανς, Ρούγκινς, Ζιούζινς (68` Καρασάουσκας), Τσάουνα, Βερπακόφσκις (79` Ράκελς).

Προτεινόμενα Άρθρα