Ανακατεύει την τράπουλα

από AllAboutARIS

Ποιες "ανορθογραφίες" είδε στην ενδεκάδα του ΑΡΗ ο Σέρβος, και πως προτίθεται να τις αλλάξει

Από την πρώτη μέρα που ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς πάτησε το πόδι στου Θεσσαλονίκη, η αποστολή του είναι μία. Να αναγεννήσει αγωνιστικά τον ΑΡΗ και να τον οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Σέρβος ξέρει και ο ίδιος πως θαύματα δεν μπορεί να κάνει, μόλις μέσα σε διάστημα πέντε ημερών. Θέλει χρόνο και αρκετές προπονήσεις, ώστε να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, και να φανούν τα δείγματα γραφής της δουλειάς του. Με μια πρώτη εικόνα που έχει όμως, έβγαλε κάποια συμπεράσματα, και είναι έτοιμος για τις πρώτες διορθωτικές κινήσεις στην ενδεκάδα, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε αγωνιστικό προφίλ. Κινήσεις, τις οποίες έδειξε και στην προπόνηση της Παρασκευής (13/09).

Στο επίκεντρο, το μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας. Εκεί όπου ο Μιλίνκοβιτς θα τραβήξει τον Τάτο στην αριστερή πτέρυγα και θα βάλει στον άξονα τον Τριανταφυλλάκο, ποντάροντας στην ανασταλτική ικανότητα του νεαρού, αφού θέλει πίεση στην πρώτη πάσα.

Δεύτερη εσωτερική αλλαγή αναμένεται να είναι αυτή του Ουντότζι, που φεύγει από τις πλευρές και μετατοπίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Φυσικά και δεν είναι αυτή η φυσική του θέση, ο Σέρβος όμως θέλει την ταχύτητα του μπροστά, για αυτό και σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Μανιά.

Η τρίτη αλλαγή αφορά το δεξί άκρο της άμυνας. Εκεί όπου ο Ψυχογιός, μετά την πρώτη του φετινή παρουσία, στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας, παίρνοντας τη θέση του Καραγκούνη.

Στις αλλαγές προσώπων, εντάσσεται και αυτή του Έλσνερ. Ο Μιλίνκοβιτς θα δώσει μία ευκαιρία στον Σλοβένο μέσο, που τουλάχιστον στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο, και θα αποτελέσει τον δεύτερο αμυντικό χαφ, δίπλα στον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, Πουλίδο και Κύργιας θα είναι οι δύο στόπερ, ο Τσουμάνης θα παίξει στα αριστερά της άμυνας και ο Σταυρόπουλος στο δεξί άκρο της γραμμής κρούσης του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα