Δεν εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες

από AllAboutARIS

Ο Λεβαδειακός είχε τεράστια αγωνιστικά προβλήματα όμως ο ΑΡΗΣ έδειξε… ανήμπορος να τα εκμεταλλευτεί στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και οι συνεργάτες του διάβασαν καλά το χθεσινό παιχνίδι. Η χρησιμοποίηση του Ουντότζι στην κορυφή της επίθεσης δεν έγινε τυχαία. Διαπιστώθηκε πως στα προηγούμενα ματς ηο Λεβαδειακός «πονούσε» πολύ στο κέντρο της άμυνας.

Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί που έπαιξαν χθες ήταν βαριά κορμιά, αργοί και επιρρεπής στο λάθος σε κάθε ευκαιρία. Το μοναδικό τους δυνατό σημείο ήταν το ψηλό παιχνίδι. Ο Μιλίνκοβιτς έβαλε πάνω τους τον Ουντότζι για τους ταλαιπωρήσει με κάτω τη μπάλα και χωρίς τη μπάλα. Δυστυχώς όμως αυτό δεν συνένι εκτός από τρεις περιπτώσεις.

Και σε αυτό δεν έχει ευθύνη ο Νιγηριανός αλλά οι συμπαίκτες του που ανέλαβαν το οργανωτικό κομμάτι. Όσες φορές πήρε σωστά τη μπάλα ο Ουντότζι έκανε φάση. Τις δύο στο τέλος του ημιχρόνου και αυτή του γκολ της ισοφάρισης.

Ίσως ο ΑΡΗΣ θα έπρεπε ν παίξει περισσότερο από τον άξονα σε αυτό το ματς και λιγότερο από τα άκρα. Ο αντίπαλος ήθελε τους «κιτρινόμαυρους» να πηγαίνουν στα άκρα και να βγάζουν σέντρες. Τα 32 συνολικά γεμίσματα ήταν πολλά…

Προτεινόμενα Άρθρα