"Ολοι προσπαθούν να καλυτερέψουν τον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε στον ΑΡΗ και τα 100 χρόνια

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης βόλλεϋ του ΑΡΗ, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μίλησε για τους “κίτρινους”, αλλά και τα 100 χρόνια του συλλόγου:

«Πρόσφατα κατέβηκα στη Θεσσαλονίκη και χάρηκα πολύ γιατί βρέθηκα με τον Κώστα Χαριτωνίδη μετά από πολλά χρόνια», ανέφερε αρχικά.

Για τον αν παρακολουθεί τον Άρη και πόσα χρόνια έπαιζε: «Όποτε προλαβαίνω βλέπω τους αγώνες του Άρη, λόγω της δουλειάς μου δεν έχω χρόνο βέβαια και για να βλέπω την ομάδα, αλλά και για να κάνω πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω. Εγώ ξεκίνησα στο μπάσκετ του Άρη αλλά μετά πήγα στο βόλεϊ και έπαιξα 7-8 χρόνια στην ομάδα».

Για τα 100 χρόνια του Άρη: «Εάν έχω χρόνο σίγουρα θα παρευρεθώ στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Όλοι προσπαθούν να καλυτερέψουν τον Άρη. Είναι μία μεγάλη ιστορία, και όταν μου δίνεται η ευκαιρία και έχω χρόνο πηγαίνω στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα του γηπέδου».

Για τα επαγγελματικά του σχέδια: «Στις αρχές του Οκτώβρη ξεκινάει μια καινούρια σειρά στον Alpha οπού και πρωταγωνιστώ. Ονομάζεται: ‘’Μην αρχίζεις την μουρμούρα’’ και θα είναι μια πολύ ωραία σειρά με τρία διαφορετικά ζευγάρια σε διαφορετική ηλικία».

Προτεινόμενα Άρθρα