Ελεγχόμενο ροτέισον

από AllAboutARIS

Ο Μιλίνκοβιτς ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι δεν θα πάνε για τουρισμό στο Βόλο.

Λίγο οι τραυματισμοί,  λίγο ο… τελικός της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μοιάζει αναγκασμένος να προχωρήσει σε ένα ροτέισον στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σέρβος θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές δίνοντας χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ και ταυτόχρονα την ευκαιρία να του αποδείξουν ότι αξίζουν να συμπεριληφθούν στα πλάνα του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα δείξει τη δέουσα σημασία στο θεσμό του κυπέλλου. Ίσα-ίσα ο Μιλίνκοβιτς ήταν κατηγορηματικός πριν την χθεσινή προπόνηση: «Πάμε για δυο νίκες. Δεν τα παρατάμε και ούτε σκύβουμε το κεφάλι. Μέσα σε δέκα μέρες έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε» ήταν το κεντρικό νόημα της χθεσινής του ομιλίας στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής του ΑΡΗ συνεχίζει να περιβάλλει με εμπιστοσύνη τους παίκτες του, επενδύει στο ψυχολογικό κομμάτι και δεν σταματά να τους ενθαρρύνει αφού γνωρίζει ότι μεγάλο μέρος της επιχείρησης αναρρίχηση στην βαθμολογία, στηρίζεται στην διαχείριση της πίεσης που είναι λογικό να νιώθουν οι ποδοσφαιριστές.

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση, ο 45χρονος τεχνικός θα κάνει τις δοκιμές του ανάλογα με το ποιοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι αλλά είναι πιθανό να μείνουν εκτός ο τραυματίας Σταυρόπουλος, ο Πουλίδο που ήταν κακός στην Ξάνθη και χρειάζεται να ηρεμήσει και ίσως και ο Ουντότζι.

Προτεινόμενα Άρθρα