Η… κίτρινη Λαμία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η τετράδα των πρώην "κίτρινων" της Λαμίας

Με αντίπαλο -και- το πρόσφατο παρελθόν θα τεθεί αντιμέτωπος σήμερα ο ΑΡΗΣ, στο φιλικό που δίνει με τη Λαμία, στις 16:30, Και αυτό, γιατί στις τάξεις των Φθιωτών, υπάρχουν τέσσερις πρώην “κίτρινοι”, που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ξεκινώντας από τον πάγκο της Λαμίας, εκεί υπάρχει ο Γιώργος Γιάτσης. Ο άνθρωπος, που ανέλαβε τον ΑΡΗ τον Νοέμβριο του 2011 και τον οδήγησε στην αγωνιστική του αναγέννηση, κατακτώντας εκείνη τη χρονιά, την 4η θέση και ένα εισιτήριο για το CEV Cup. Δυστυχώς για τον ίδιο, όπως και για τον ΑΡΗ, η επόμενη σεζόν μόνο πετυχημένη δεν ήταν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τον Μάρτιο του 2013.

Πηγαίνοντας στους παίκτες, έχει κάποιος συναντάει τους άλλους τρεις πρώην “κίτρινους”, που δεν είναι άλλοι από τους Δημήτρη Ριζόπουλο, Χρήστο Κιόση και Μανώλη Δημητριάδη. Τρεις παίκτες που συνυπήρξαν στον ΑΡΗ τη σεζόν 2010-2011, η οποία ήταν και η μοναδική του Δημητριάδη στην ομάδα.

Όσον αφορά τους δύο πρώτους, ο Ριζόπουλος αγωνίστηκε στους “κίτρινους” για τρία χρόνια (2010-2013) και ο Κιόσης τέσσερα (2009-2013), μέχρι που και οι δύο πήραν την απόφαση να μετακομίσουν τη Λαμία.

Προτεινόμενα Άρθρα