Ηλιάδης στο AllAboutARIS: "Ο ΑΡΗΣ είναι απόλυτα συνεπής"

από AllAboutARIS

Είναι ξεκάθαρο και… διαχρονικό το φαινόμενο στον ΑΡΗ να υπάρχουν πάντα οι άνθρωποι που θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την παραμικρή ευκαιρία για να δημιουργήσουν προβλήματα. Δήλωση Ηλιάδη στο AllAboutARIS

Είναι ξεκάθαρο και… διαχρονικό το φαινόμενο στον ΑΡΗ να υπάρχουν πάντα οι άνθρωποι που θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την παραμικρή ευκαιρία για να δημιουργήσουν προβλήματα. Όταν μάλιστα τα αγωνιστικά δεδομένα είναι όπως της φετινής χρονιάς είναι πιο εύκολο να… γιγαντωθεί το αρνητικό κλίμα.

Σήμερα το πρωί κυκλοφόρησε στα ερτζιανά ότι ο ΑΡΗΣ έχει πρόβλημα με το άρθρο 99 γιατί δεν πλήρωσε τις προβλεπόμενες δόσεις για Φατί, Ντίκο και Καστίγιο. Μάλιστα  η «είδηση» μεταδόθηκε με… στόμφο και την δόση της καταστροφολογίας που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Το AllAboutARIS όπως είχε υποχρέωση να κάνει έψαξε το θέμα καιν θέτει τα δεδομένα στην κρίση του κόσμου, με ταυτόχρονη επικοινωνία και με τον Πρόεδρο του ΑΡΗ κ. Ηλιάδη.

Οι… περίφημες δόσεις είναι 12.888 ευρώ για τον Καστίγιο, 3111 ευρώ για το Ντίκο και για τον Φατί 9333 ευρώ. Αυτές οι δόσεις είναι μηνιαίες. Πληρώθηκε κανονικά η δόση για τον Αύγουστο (30-8) και πλέον πρέπει να πληρωθεί η δόση του Σεπτεμβρίου (30-9). ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν που δεν έχει συμπληρωθεί ούτε καν 24ωρο από την δόση… διέρρευσε το θέμα και αναδείχθηκε το πρόβλημα και μάλιστα παρουσιάστηκε και ως κίνδυνος για το 99.
Από την πρώτη στιγμή έχουμε σημειώσει ότι οι συμφωνίες που έγιναν πρέπει να τηρούνται, αν όμως στην καθυστέρηση της ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ, το θέμα παίρνει τέτοιες διαστάσεις είναι ξεκάθαρο το γιατί συμβαίνει.

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ηλιάδη που από την μία ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι η μία μέρα καθυστέρησης έγινε… θέμα και πόσο μάλλον όταν σήμερα ήδη κατά δήλωσή του έχει δρομολογήσει το θέμα της πληρωμής: «Είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει. Να ενημερώσω τους κυρίους που βιάστηκαν να βγάλουν ένα θέμα για καθυστέρηση μίας μέρας, ότι δεν τα ξέρουν τόσο καλά. Καταρχήν δεν είναι μόνο ο Φατί, ο Ντίκο, ο Καστίγιο. Δόσεις έχουν και οι Κατσαβάκης, Γιάκομπ. Οι δόσεις πληρώθηκαν κανονικά στις 30 Αυγούστου. Τώρα έχουμε τις δόσεις του Σεπτεμβρίου και ήδη σήμερα δρομολογήθηκε το θέμα και στο επόμενο 48ωρο οι παίκτες και προπονητές θα πάρουν κανονικά τα χρήματά τους. Τηρούμε απαρέγκλιτα τις δόσεις για το 99 και θεωρώ ότι πλέον είναι ξεκάθαρο στον καθένα για ποιο λόγο προέκυψε σήμερα… θέμα για δόσεις που καθυστέρησαν μία μέρα και μάλιστα τα έχουμε ήδη ρυθμίσει με τους ανθρώπους που έχουν λαμβάνειν. Ο ΑΡΗΣ είναι απόλυτα συνεπής για το 99 και θα συνεχίσει να είναι και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα με προφανείς στόχους εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων».

Προτεινόμενα Άρθρα