Φτιάχνουν κλίμα εν όψει ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ως είθισται στην Νέα Σμύνρη, κάθε φορά που αντιμετωπίζουν τον ΑΡΗ «βαφτίζουν» το ματς στο πιο κρίσιμο της χρονιάς.

Σε νυν υπέρ πάντων αγώνα έχουν αναγάγει στον Πανιώνιο τον αγώνα με τον ΑΡΗ. Κάνουν λόγο για νίκη πάση θυσία αφού έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης από το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και θεωρούν ότι αν πάρουν τους τρεις βαθμούς θα απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία από την ομάδα του Μιλίνκοβιτς.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Νίκος Παντελής έχει δώσει οδηγία στους παίκτες του να αποφεύγουν τις δηλώσεις αυτήν την εβδομάδα, να συγκεντρωθούν στην δουλειά και κάνει ότι μπορεί για να τους πείσει ότι το ματς με τον ΑΡΗ είναι το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής στη σεζόν. “Ο αγώνας με τον ΑΡΗ είναι πολύ σημαντικός για μας. Πρέπει να φτιάξουμε την κυκλοφορία της μπάλας και σε τέτοιου είδους παιχνίδια να είμαστε πιο επιθετικοί. Στο σπίτι μας δεν θα πρέπει από εδώ και στο εξής να χάσουμε βαθμό. Οφείλουμε να δείξουμε ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά», είπε αρχικά ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών στους παίκτες και συνέχισε:

«Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας ξεγελάσει η βαθμολογική συγκομιδή του αντιπάλου. Ο ΑΡΗΣ θα έρθει με το… μαχαίρι στο στόμα. Θα τα παίξει όλα για όλα. Οφείλουμε να είμαστε πολύ δυνατοί και να πάρουμε τις προσωπικές μονομαχίες».

Προτεινόμενα Άρθρα