Δείτε τα… λάθη του Στυλιάρα (vids)

από AllAboutARIS

Ο ορισμός του Στυλιάρα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το τεράστιο θέμα που υπάρχει και φέτος με την διαιτησία. Δεν είναι μόνο οι φετινές σφαγιαστικές διαιτησίες για τον ΑΡΗ, ήρθε να προστεθεί αυτός ο ορισμός-πρόκληση από την ΚΕΔ του Καραμελίδη.

Ο ορισμός του Στυλιάρα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το τεράστιο θέμα που υπάρχει και φέτος με την διαιτησία.

Δεν είναι μόνο οι φετινές σφαγιαστικές διαιτησίες για τον ΑΡΗ, ήρθε να προστεθεί αυτός ο ορισμός-πρόκληση από την ΚΕΔ του Καραμελίδη. Πριν το παιχνίδι με την ομάδα της πόλης του, όρισαν τον διαιτητή που πέρσι απέβαλε τον Αγκάνθο σε μία φάση που δέχθηκε αγκωνιά ο Ισπανός, τον απέβαλε στο παιχνίδι που αν το έχανε ο ΑΡΗΣ υποβιβάζονταν και στην συνέχεια τον εξόντωσε με όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα καθώς ο Αγκάννθο τιμωρήθηκε για 5 αγωνιστικές!!!

Ο Στυλιάρας βέβαια δεν έχει αδικήσει μόνο σε αυτό το ματς τον ΑΡΗ. Στο ματς με τον Παναθηναικό που δίνει το πέναλτι, δεν αποβάλει όπως όφειλε με δεύτερη κίτρινη τον Βιτόλο, ενώ με την Ξάνθη δεν δίνει μαρς πέναλτι στον Γιαννιώτα. Αυτόν τον διαιτητή στέλενει η ΚΕΔ στη Νέα Σμύρνη.

Αν δεν θυμάστε, τις φάσεις, σας τις θυμίζουμε εμείς στα παρακάτω βίντεο και καλό είναι να τις δει και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και να αντιδράσει τώρα. Γιατί μετά από μία νέα “σφαγή” δεν θα έχει καμία αξία. Παράλληλα ο κόσμος του ΑΡΗ πρέπει να αντιληφθεί τι συμβαίνει και να μην πέφτει στην παγίδα ότι η… κακή διαιτησία έρχεται μετά από την κακή εμφάνιση. Οι οργανωμένοι (και ο SUPER3 και οι Ιερολοχίτες το σημείωσαν με τις ανακοινώσεις τους), ας το καταλάβει και ο απλός κόσμος αυτό που συμβαίνει από την ΚΕΔ και τα… ανθρώπινα λάθη μόνο εις βάρος του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα