Θέλει δουλειά…

από AllAboutARIS

Χρειάζεται δουλειά ακόμα η ομάδα του Αντρέι Κράβαρικ, στην οποία στοίχισε και η απουσία του Γιάννη Κυριακίδη

Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο ΑΡΗΣ στη φετινή χρονιά, με τους «κίτρινους» να γνωρίζουν την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα με 1-3 σετ, για την 1η φάση του League Cup.

Με εξαίρεση το πρώτο σετ, η ομάδα του Αντρέι Κράβαρικ παρουσίασε αρκετά προβλήματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, μαρτυρώντας πως χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα.

Πλέον ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδια, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αύριο (05/10, 19:00) και πάλι στη Μίκρα.

Με οδηγό τον Αρμενάκη

Δαιμωνιώδης ήταν ο ρυθμός του ΑΡΗ στο ξεκίνημα του αγώνα, αφού πέρασε γρήγορα μπροστά, φτάνοντας με διαφορά τριών πόντων (8-5) στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ.

Με τον Αρμενάκη να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στην πρώην του ομάδα και τον Καζάζη να μην μπορεί να τον σταματήσει, οι γηπεδούχοι άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς στους έξι (16-10), φτάνοντας εύκολα στο 1-0 με 25-19.

Ισορρόπησε και ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ

Πολύ πιο αμφίρροπη ήταν εξέλιξη του δεύτερου σετ, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει καλύτερα σε σχέση με το πρώτο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα (6-8), και παρά το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ ισοφάρισε αρκετές φορές και πέρασε μάλιστα μπροστά με 19-18, μετά το 1-0, λύγισε στο τέλος, χάνοντας το σετ με 23-25.

«Μπλακ άουτ» και… 1-2

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στη συνέχεια για τον ΑΡΗ, που μπήκε αρκετά νωθρά στο τρίτο σετ, χάνοντας γρήγορα την επαφή με το σκορ.

Στο 11-12 οι ελπίδες των παικτών του Κράβαρικ αναπτερώθηκαν, τα πολλά προβλήματα όμως πάνω στο φιλέ, δεν του επέτρεψαν να χτυπήσουν το σετ, με τον ΠΑΟΚ να πατάει το γκάζι και να κάνει εύκολα το 1-2, με 18-25.

Το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά…

Πιο αποτελεσματικός ο ΑΡΗΣ στο τέταρτο σετ, εκεί όπου αν και έχασε το προβάδισμα που πήρε στην αρχή, ήταν κοντά στο σκορ, σε αντίθεση με το τρίτο.

Μετά από αρκετή ώρα και πιο συγκεκριμένα το 3-0, οι «κίτρινοι» πέρασαν ξανά μπροστά στο 12-11, τους έλειψε όμως σε εκείνο το σημείο η διάρκεια. Ο ΠΑΟΚ ήταν σταθερά με έναν πόντο μπροστά, με τους γηπεδούχους να μη πείθουν ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση, κάτι που επιβεβαιώνει και το τελικό 23-25, που έδωσε τη νίκη στο «δικέφαλο»

Τα σετ του αγώνα : 25-19, 23-25, 18-25, 23-25.

Προτεινόμενα Άρθρα