ARIS Athens Club : «Μας στερούν το δικαίωμα να υποστηρίξουμε την ομάδα μας»

από AllAboutARIS

Με μία πολύ περιεκτική ανακοίνωση, οι φίλοι του ARIS Athens Club κάνουν λόγο για… «δύο μέτρα και δύο σταθμά», για νόμους που τηρούνται επιλεκτικά σε βάρος του ΑΡΗ αλλά και για την επιτακτική ανάγκη της νίκης στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Είμαστε οπαδοί, μα πάνω από όλα άνθρωποι. Είναι αδιανόητο στην Ελλάδα του 2013 να ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Θεωρούμε ότι καταπατούνται βασικά ατομικά και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα με αυτά τα μέτρα του τύπου «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι». Τασσόμαστε υπερ της ελεύθερης μετακίνησης οπαδών όλων των ομάδων σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο «κάποιοι» μας στερούν το δικαίωμα να την υποστηρίξουμε.

Αυτοί οι «κάποιοι» άλλες φορές είναι η αστυνομία, άλλες φορές κάποια ΠΑΕ, άλλες φορές η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Βρείτε λύση και δώστε την χαρά στους οπαδούς όλων των ομάδων να ακολουθούν την ομάδα τους παντού. Κάνουμε τόσα χιλιόμετρα κάθε φορά για να παρακολουθήσουμε τον ΑΡΗ μας από κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και τώρα που έρχεται η ομάδα μας στην πόλη μας, μας στερείται αυτή η δυνατότητα.
Και επειδή στην Ελλάδα το ρητό που ταιριάζει γάντι στην κοινωνία μας είναι το «δυο μέτρα και δυο σταθμά», και επειδή ο ΑΡΗΣ είναι από τις ομάδες που οι νόμοι τηρούνται επιλεκτικά πάντα εις βάρος του (ποινές για ρίψη αντικειμένων, απαγόρευση μεταγραφών, αφαίρεση βαθμών, απαγόρευση μετακίνησης οπαδών κλπ),

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ίση μεταχείριση από όλους και προς όλους. Δεν είναι δυνατό να υπάρχουν γήπεδα που μπορούν να φιλοξενήσουν οπαδούς ορισμένων μόνο ομάδων, καθώς έτσι το πρωτάθλημα δεν γίνεται επί ίσοις όροις. Γι’αυτό….το νου σας! Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ….
Καλά θα κάνει και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ να πάψει να αδιαφορεί για το ζήτημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες οπαδούς της ομάδας μας. Το ARIS ATHENS CLUB θα συνεχίσει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι παρών σε όλα τα πέταλα που παίζει ο ΘΕΟΣ.

ΥΓ. ΑΡΗ ΔΙΠΛΟ, ΔΙΠΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
Aris Athens Club since 1984″

Προτεινόμενα Άρθρα