Με οδηγό τον Ουντότζι

από AllAboutARIS

Κορυφαίος του ΑΡΗ ο Ουντότζι, πολύ δουλειά από Οικονομόπουλο, Ηρακλή και Ψυχογιό.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Με εξαίρεση 1-2 εξόδους του που όμως δεν στοίχησαν, ο νεαρός γκολκίπερ είχε καλή παρουσία. Σε 2-3 περιπτώσεις που χρειάστηκε είχε καλές αντιδράσεις.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ: Στα πρώτα 35΄ εξαφάνισε τον Αραβίδη αναγκάζοντας τον Παντελή να τον αλλάξει πτέρυγα. Τα πήγε καλά και απέναντι στον Κολοβό. Η προσήλωση στα αμυντικά του καθήκοντα είχε ως λογική συνέπεια να μην ανέβει αρκετές φορές στην επίθεση. Η επιστροφή του στο δεξί άκρο δίνει λύσεις που χρειαζόταν η ομάδα. 

ΠΟΥΛΙΔΟ: Η αλήθεια είναι ότι ο ισπανός δεν είναι αυτός που ήταν πέρσι. Βγάζει αδικαιολόγητο εκνευρισμό, κάνει λάθη που δεν επιτρέπονται για την εμπειρία του και γενικά δεν εμπνέει την περσινή σιγουριά.

ΕΛΣΝΕΡ: Φαίνεται ότι μάλλον βρίσκει τη θέση του και τον ρόλο του στην ομάδα. Αθόρυβη παρουσία από τον Σλοβένο που είχε καθαρό μυαλό και σωστές τοποθετήσεις.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Παραλίγο να γίνει ο μοιραίος παίκτης του ΑΡΗ με την αποβολή του μόλις η ομάδα του έχει ισοφαρίσει. Στο διάστημα που αγωνίστηκε τα πήγε καλά πάνω σε Κολοβό αρχικά και Αραβίδη στη συνέχεια.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ με αδιάκοπο τρέξιμο και τη λεγόμενη… βρώμικη δουλειά. Είχε και πάλι φοβερό πάθος, έκανε κάποια έξυπνα φάουλ όταν χρειάστηκε και προσπάθησε να βοηθήσει και στην προώθηση του παιχνιδιού.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ήταν τελικά η επιλογή του Μιλίνκοβιτς για τον άξονα και τον δικαίωσε αφού με την παρουσία του μπροστά από τα στόπερ, αποτελούσε ένα πρώτο ανάχωμα. Έκανε αυτά ακριβώς που του ζήτησε ο σέρβος. Στο τέλος έπαιξε και αριστερό μπακ.

ΤΑΤΟΣ: Μπορεί και καλύτερα. Το γεγονός πάντως ότι ακόμη και στα… μέτριά του χάνει την καλύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ στο πρώτο ημίχρονο και βγάζει την ασίστ στον Ιμπε στην ευκαιρία του νιγηριανού, δείχνει την ποιότητά του. Απλά ο ΑΡΗΣ τη χρειάζεται σε μεγαλύτερες ποσότητες.

ΟΥΝΤΟΤΖΙ: Ο καλύτερος παίκτης του Αρη χθες. Από δικό του στημένο προήρθε το γκολ του Αγκάνθο, ενώ πέτυχε το εκπληκτικής ομορφιάς δεύτερο γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς. Βρίσκεται σε άνοδο, παίρνει πρωτοβουλίες, δείχνει χαρακτήρα.
ΙΜΠΕ: Τον επέλεξε ο Μιλίνκοβιτς για το αρχικό σχήμα αντί του Σταυρόπουλου. Ο νιγηριανός κράτησε μπάλα όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Αγκάνθο. Θα μπορούσε να σκοράρει στη φάση που του έβγαλε ο Τάτος.

ΑΓΚΑΝΘΟ: Στη φάση του γκολ με την κίνησή του στην περιοχή έδειξε πόσο χαρισματικός σκόρερ είναι. Είχε πολύ διάθεση αν και χωρίς στηρίγματα στην επίθεση, έτρεξε, μόχθησε αλλά πρέπει να αποφύγει τους συνεχείς διαπληκτισμούς με τους αμυντικούς.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: Μπήκε μετά την αποβολή του Τσουμάνη για να παίξει δίπλα στον Οικονομόπουλο και έκανε αυτό που του ζήτησε ο προπονητής του.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε προς το τέλος για να βοηθήσει όντας πιο φρέσκος και είχε δυο καλές τοποθετήσεις στην άμυνα όταν ο Πανιώνιος πίεσε μετά την αποβολή. Όπως είπε και ο Ουντότζι τον βοήθησε πολύ η κίνησή του στο γκολ

ΚΑΡΑΣΑΛΙΔΗΣ: Επαιξε λίγο και δεν κρίνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα