Ψυχολόγος, ρεπόρτερ και μεταφραστής

από AllAboutARIS

Εκτός από τις πολύτιμες υπηρεσίες τους ως ψυχολόγος, ο Νάσος Ζαχαρέλης στη Νέα Σμύρνη εκτέλεσε χρέη και μεταφραστή αλλά και ρεπόρτερ!

Για μία ακόμα φορά είδαμε τον Νάσο Ζαχαρέλη, που έχει προσληφθεί ως ψυχολόγος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, να κάνει πολλές περισσότερες δουλειές από αυτές που θα έπρεπε. Στη Νέα Σμύρνη ξεπέρασε τον εαυτό του, αφού εκτός από τη δουλειά του μεταφραστή, την οποία έχει κάνει ξανά, έκανε και τη δουλειά του ρεπόρτερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαχαρέλης ήταν αυτός- και όχι ο αρμόδιος ρεπόρτερ της nova- που πήγε τον Ουντότζι στο σημείο για τις live δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού και ήταν φυσικά αυτός που έκανε και τη μετάφραση. Αυτό το οποίο οφείλουμε να επισημάνουμε είναι ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πρέπει να διαφυλάξει τη δημόσια εικόνα της, την οποία σίγουρα δεν κολακεύουν περιστατικά όπως το σημερινό.

Και είναι περιττό να σημειώσουμε ότι εφόσον δεν υπάρχει μεταφραστής, ας ζητήσει από τη Nova η ΠΑΕ την μετάφραση να την κάνει ο εκάστοτε ρεπόρτερ και όχι βέβαια ο ψυχολόγος της ομάδας να μετατρέπεται σε ρεπόρτερ.

Προτεινόμενα Άρθρα