Νοοτροπία νικητή από Οικονομόπουλο!

από AllAboutARIS

Όταν όλοι πανηγύριζαν για το γκολ του Αγκάνθο, ο μέσος του ΑΡΗ πήγε και μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα για να την πάει γρήγορα στην σέντρα

Πολλές φορές έχουν γραφτεί ουκ ολίγα κείμενα για τη νοοτροπία των παικτών του ΑΡΗ. Για ηττοπάθεια, έλλειψη προσπάθειας, απουσία πάθους και άλλα παρόμοια έχουν διαβάσει και ακούσει ουκ ολίγους.

Στη Νέα Σμύρνη όμως οι παίκτες του ΑΡΗ επέδειξαν πάθος, δύναμη, τσαμπουκά και πάνω από όλα νοοτροπία νικητή παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 65.
Αυτή η νοοτροπία υπήρχε σε όλες τις κινήσεις των παικτών, αλλά κυρίως σε μία ενέργεια του Μπάμπη Οικονομόπουλου.

Ο μέσος του ΑΡΗ στην φάση της ισοφάρισης από τον Αγκάνθο, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του πανηγυρίζουν, αυτός πηγαίνει μέσα στην εστία για να πάρει την μπάλα και να την πάει στην σέντρα, ώστε ο ΑΡΗΣ να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς και όχι μόνο την ισοπαλία.

Μάλιστα είχε και διαπληκτισμό με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να δεχθεί και κίτρινη κάρτα, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο Οικονομόπουλος έδειξε πως πρέπει να λειτουργεί ένας παίκτης που φοράει την φανέλα με τον Θεό του Πολέμου και έτσι πρέπει άπαντες να συνεχίσουν στον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα