Από τον Έλσνερ μέχρι τον Ψυχογιό

από AllAboutARIS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει ενεργοποιήσει παίκτες που τις πρώτες τρεις αγωνιστικές δεν βρισκόταν ούτε στα εναλλακτικά πλάνα του προηγούμενου προπονητή.

Μία από τις σημαντικές αλλαγές που έχει φέρει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στην ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι η ενεργοποίηση των παροπλισμένων ποδοσφαιριστών. Ο Σέρβος τεχνικός έχει καταφέρει να «κερδίσει» τους παίκτες που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Χατζηνικολάου.

Τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Έλσνερ και ο Ψυχογιός. Ο πρώτος μετά από μια κακή εμφάνιση τέθηκε στο περιθώριο πληρώνοντας το… μάρμαρο ενώ ο δεύτερος δεν βρισκόταν καν στις αποστολές των επίσημων παιχνιδιών.

Φυσικά υπάρχει και το παράδειγμα του Ίμπε ο οποίος σιγά-σιγά ανεβαίνει. Ο έμπειρος τεχνικός του ΑΡΗ είναι δεδομένο πως θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όλους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Αυτό φάνηκε και με τον Μπουζάνη σε δύο ματς, τον Καραγιάννη στο Κύπελλο και αρκετούς ακόμη.

Στη Νέα Σμύρνη επίσης πήρε χρόνο συμμετοχής ο Νταμαρλής, ενώ προσαρμόζεται σιγά-σιγά και ο Καρασαλίδης για να αποτελέσει μία από τις εναλλακτικές λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Προτεινόμενα Άρθρα