«Παίζει καλά και δυνατά ο ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

«Ξέρουμε ότι ο ΑΡΗΣ είναι μία ομάδα με τον ίδιο κορμό, είναι ένα καλό σύνολο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι παίζει καλά και δυνατά. Είναι αρχή της περιόδου και κανείς δεν ξέρει τι διάρκεια θα έχουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο», σημείωσε μεταξύ άλλων…

Δηλώσεις σχετικά με τον αυριανό αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΑΡΗ πραγματοποίησε ο Σούλης Μαρκόπουλος, τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο που θέλει ο ίδιος.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Υπάρχουν διαφορές σε σχέση με πέρσι καθώς έχουν αλλάξει βασικοί παίκτες σε θέσεις κλειδιά και αυτό μας έχει δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα στην χημεία. Έχουμε κάνει μία πιο ελαφριά ομάδα, το δυνατό μας σημείο είναι η δύναμη στην άμυνα» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού, συνεχίζοντας:

«Δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι, τα 3/5 της πεντάδας είναι καινούργια και προσπαθούμε σιγά σιγά να γίνουμε ομάδα. Ξέρουμε ότι ο ΑΡΗΣ  είναι  μία ομάδα με τον ίδιο κορμό, είναι ένα καλό σύνολο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι παίζει καλά και δυνατά. Είναι αρχή της περιόδου και κανείς δεν ξέρει τι διάρκεια θα έχουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Η ομάδα μας μπορεί να παίξει, αλλά σίγουρα ακόμα δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θέλουμε»

Σχολιάζοντας τον ΑΡΗ, είπε: «Δεν έχουμε ακόμη καθαρή εικόνα για τον ΑΡΗ. Είναι βελτιωμένος  και κάποιοι παίκτες έχουν πάρει φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο. Πήραν δύο καλούς παίκτες που παίζουν ουσιαστικό ρόλο, ενσωματώθηκαν νωρίς και παίζουν περισσότερο σε ομαδικό στυλ σε σχέση με την περσινή περίοδο».

Ερωτηθείς δε για τον χρόνο που χρειάζονται οι παίκτες που έρχονται από κολέγια, μέχρι να προσαρμοστούν, τόνισε: «Όλοι οι παίκτες που έρχονται από κολέγια θέλουν χρόνο προσαρμογής. Χρειάζεται υπομονή, κάποιος παίκτης μπορεί να είναι καλός, αλλά να μην έχει προσαρμοστεί με την ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα