"Έπεσε" η γραμμή του Παναγόπουλου!

από AllAboutARIS

Ο γνωστός νομικός εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στον αέρα καθώς βγήκε στο Λίμπερο 107,4 και για μία ακόμα φορά είπε ότι λέει και σε πολλές άλλες εκπομπές σε σχέση με τον ΑΡΗ. Αυτή την φορά όμως πήρε τις απαντήσεις του από τον Χρύσανθο Τσαλτίδη και η γραμμή του… έπεσε.

Ο γνωστός νομικός εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στον αέρα καθώς βγήκε στο Λίμπερο 107,4  στην εκπομπή του Γιώργου Ζαγόρα και για μία ακόμα φορά είπε ότι λέει και σε πολλές άλλες εκπομπές σε σχέση με τον ΑΡΗ.

Αυτή την φορά όμως πήρε τις απαντήσεις του από τον Χρύσανθο Τσαλτίδη και επειδή δεν μπορούσε να απαντήσει η γραμμή του… έπεσε και στην συνέχεια δεν σήκωνε το τηλέφωνο του!!!

Για μία ακόμα φορά επέμενε ότι το 44 ήταν παράνομο και δεν το πλήρωνε ο ΑΡΗΣ (ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013), στην συνέχεια έλεγε ότι δεν πληρώθηκαν οι παίκτες από το Δημόσιο και πρέπει να πληρώσει ο ΑΡΗΣ τα χρήματα γιατί ήταν σκάνδαλο η απόφαση και χαριστική από την κυβέρνηση (κι ενώ δεν υπάρχει τέτοια απόφαση παρά μόνο απόφαση του Γιώργου Ορφανού να πληρωθούν τα χρήματα χωρίς αυτό να αποτελεί υποχρέωση του ΑΡΗ, αλλά θέση της Πολιτείας!!!) και όταν πλέον δεν μπορούσε να πει το παραμικρό… έπεσε η γραμμή του.

Οι κλήσεις από το Λίμπερο έμεναν αναπάντητες, αλλά όλοι κατάλαβαν τι συνέβη. Κάποια στιγμή θα πρέπει όμως να πάρει η θέση και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ…
ΥΓ Αν θέλει ο κ. Παναγόπουλος να του στείλουμε τις αποφάσεις της ΦΙΦΑ για το… παράνομο 44 και τις κοινοποιήσεις στην ΕΠΟ για τις υποθέσεις Σίμιτς, Κνόπερ και Βαλερί

Προτεινόμενα Άρθρα