Βασικός ο Διούδης στη νίκη της Εθνικής Ελπίδων

από AllAboutARIS

Με το Σωκράτη Διούδη στη βασική ενδεκάδα, η Εθνική Ελπίδων είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην αντίστοιχη της Μάλτας της οποίας και επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0.

Τη δεύτερή της νίκη στον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15 πέτυχε η Εθνική Ελπίδων, επικρατώντας με το ευρύ 4-0 της Μάλτας στο Ta΄ Qali National Stadium.

Το σκορ άνοιξε για την ελληνική ομάδα, ο Ποτουρίδης από τα έντεκα βήματα (17’) για να διπλασιάσει τα τέρματα της Εθνικής ο Κολοβός στο πρώτο λεπτό των καθυστερύσεων (45’+1’).

Στο δεύτερο ημίχρονο και έπειτα από σωρεία ευκαιριών, τελικώς οι Έλληνες διεθνείς κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κολοβού (91’). Το σκορ έκλεισε στο 94’ με κεφαλιά ενός πρώην «κίτρινου», του Δημήτρη ΔΙμανατάκου (94’).

ΜΑΛΤΑ: Τσίνι, Γκρεκ, Ατσοπάρντι (46΄ Ταμπόνε), Μουσκάτ Ζ., Κρίστενσεν, Μποργκ (75΄ Μουσκάτ Μπ.), Πιζάνι Γ. (55΄ Μπετζίνα), Πιζάνι Σ., Καμενζούλι, Ζεράφα, Φαρούτζια

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Μαυρίας (77΄ Κουρμπέλης), Καρέλης (64΄ Κούρος), Βέλλιος (24΄ Διαμαντάκος)

Προτεινόμενα Άρθρα