Τόπο στα… νιάτα!

από AllAboutARIS

Τόπο στα νιάτα αναμένεται να δώσει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, όπως προκύπτει και από την αποστολή της ομάδας η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγο για το αυριανό φιλικό απέναντι στην Καστοριά (16/10, 17.00). Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

Διπλή προπόνηση (το πρωί έγιναν ασκήσεις με βάρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ η απογευματινή προπόνηση έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο) περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.
Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την ομάδα της Καστοριάς (16/10, 17:00) στο ΟΑΚΑ του δήμου Καστοριάς.
Η αποστολή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Γρηγοριάδης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοντοβάς, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπάλιος, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τσουμάνης.
Η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί οδικώς για την Καστοριά και το μεσημέρι θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της πόλης. 
Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο «Δασυγένειο».

Πηγή: arisfc.gr

Προτεινόμενα Άρθρα