Σάντος: «Θα τα καταφέρουμε»

από AllAboutARIS

Ο Φερνάντο Σάντος παραδέχθηκε ότι υπάρχει θλίψη για την απώλεια της πρώτης θέσης αλλά και πίστη για την πρόκριση της εθνικής στο Μουντιάλ έστω και μέσω των μπαράζ.

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα προκριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσω των μπαράζ εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: «Πιστεύαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε έτσι. Δεν το κρύβω ότι υπάρχει μια δόση θλίψης. Από αύριο όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στην προετοιμασία της ομάδας, συγκεντρώνοντας στοιχεία για τους υποψήφιους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Έχουμε αποδείξει ότι σε τέτοια παιχνίδια η Εθνική τα πάει καλά και έτσι πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αν θα επέλεγε κάποιον αντίπαλο, ο Πορτογάλος τόνισε: «Πάνω από όλα είναι η δουλειά και η διάθεση των παικτών για να πανηγυρίσουμε όλοι την πρόκριση».

Τέλος, συνεχάρη τους Βόσνιους για την απευθείας πρόκριση, λέγοντας: «Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη Βοσνία για την απευθείας πρόκριση. Ήταν άξια και κατάφερε να συγκεντρώσει όσους βαθμούς κι εμείς. Το πάλεψε πολύ και το πέτυχε».

Προτεινόμενα Άρθρα