Τα κέρδη του φιλικού

από AllAboutARIS

Ποια ήταν τα θετικά στοιχεία που είδε ο προπονητής του ΑΡΗ στο φιλικό με την Καστοριά.

Ικανοποιημένος επέστρεψε από την Καστοριά ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο σέρβος τεχνικός είδε αυτά που ήθελε να δει και έχει 3-4 σοβαρούς λόγους να χαμογελάει μετά το χθεσινό φιλικό. Ο πρώτος έχει να κάνει με την παρουσία του Σουνά. Ο 19χρονος έχοντας τον ρόλο του αντί-Τάτου στην ενδεκάδα θύμισε τον παίκτη στο φιλικό με τον Γάζωρο. Από τα πόδια του ξεκινούσαν όλες οι επιθέσεις του Αρη, πήρε αρκετές μπάλες, έβγαλε δυο κάθετες από τις οποίες προήρθαν τα δυο από τα τρία γκολ και έκανε μια πειστική εμφάνιση. Το θέμα είναι ότι ανάλογες εμφανίσεις πρέπει να τις κάνει και στα επίσημα παιχνίδια.

Το δεύτερο κέρδος αφορά τον Μανιά. Ο νεαρός φορ που ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στον ΑΡΗ παραμένει άσφαιρος στο πρωτάθλημα, έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και χρειαζόταν μια καλή εμφάνιση την οποία συνδύασε και με ένα γκολ που θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά. Και όλα αυτά παίζοντας σε ένα νέο ρόλο στα δεξιά της επίθεσης.

Τρίτο θετικό στοιχείο η επιστροφή σε αγωνιστική δράση για τους Κύργια και Παπαδόπουλο. Αμφότεροι έδειξαν ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ήταν από τους καλύτερους στην Καστοριά και πέτυχαν και τα παρθενικά τους γκολ, με την φανέλα του AΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα