Η… προϊστορία του Καλτσά με τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Το… παρελθόν του Καλτσά με τον ΑΡΗ

Θέλοντας και μη, ο Νίκος Καλτσάς, θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στη Βέροια. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των “κυανέρυθρων”, την περασμένη σεζόν, ήταν πρωταγωνιστής στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, τόσα με τα γκολ του όσο και με το σενάριο δανεισμού του, στους “κίτρινους”, το Γενάρη.

Ο Καλτσάς είχε ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο “Βικελίδης”, με τον ΑΡΗ να κάνει, στη συνέχεια την ανατροπή, και να φεύγει με τη νίκη.  Στο παιχνίδι του Β` γύρου, πάλι, ήταν αυτός που έκανε την ανατροπή -με δύο γκολ- πριν ο Ολαϊτάν διαμορφώσει το τελικό 3-1 και προκαλέσει… καταστάσεις στο εσωτερικό του ΑΡΗ.

Οσον αφορά το ενδεχόμενο δανεισμού του, τον περασμένο Γενάρη, επί της ουσίας έγινε πολύς λόγος για το τίποτα. Ο παίκτης είχε κάποια “μικροπροβλήματα” με τον τότε τεχνικό του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, και ο ΑΡΗΣ εξέφρασε θεωρητικό ενδιαφέρον, με τον παίκτη να είναι θετικός. Κάπου εκεί, όμως, μπήκε “εμπόδιο” ο μεγαλομέτοχος της “Βασίλλισας”, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος τόνισε ότι δεν δίνει τον παίκτη σε ανταγωνιστική ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα