Επενδυτικές… ματιές από την Αμερική

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός επενδυτής που παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον ΑΡΗ και η αισιοδοξία για ενδιαφέρον και από άλλες πλευρές, αν όλα κυλήσουν ομαλά με την υπαγωγή της ομάδας στον πτωχευτικό κώδικα

Σε ρυθμούς “99” θα κινούνται όλα στον ΑΡΗ την ερχόμενη εβδομάδα, με τη δικάσιμο της 25ης Οκτωβρίου να πλησιάζει, προκαλώντας το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας, αλλά και όχι μόνο.

Η προσπάθεια του ΑΡΗ να υπαχθεί στον πτωχευτικό κώδικα, προσελκύει βλέμματα και από το εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα από την Αμερική, όπου σύμφωνα πάντα με τον Δημήτρη Ηλιάδη, υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, Αμερικανός επενδυτής παρακολουθεί με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης του άρθρου 99, αλλά και την ΑΜΚ, και εφόσον υπάρξει θετική έκβαση, τότε είναι πιθανό να καταθέσει πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Βέβαια στον ΑΡΗ δεν μένουν μόνο εκεί, καθώς αισιοδοξούν πως με την υπαγωγή της ομάδας στο “99” και την μείωση του χρέους περίπου στα 15 εκατ. ευρώ, θα υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες πλευρές για την ΠΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα