Τα "έχωσε" σε Καραμελίδη ο Πόππης!

από AllAboutARIS

Άτακτη υποχώρηση από… μάγκες που όρμησαν να υπερασπιστούν τον πρόεδρο της ΚΕΔ, αλλά έπεσαν πάνω σε… αρειανό τοίχο!

Απίστευτα γεγονότα ακολούθησαν το παιχνίδι της Βέροιας. Μετά την τραγική διαιτησία του Βοσκάκη σε ένα ματς που ήταν παρών ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Καραμελίδης, ακολούθησαν και κωμικοτραγικά γεγονότα στις κερκίδες.

Εκεί ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Ηλίας Πόππης αγανακτισμένος από τα αίσχη του Βοσκάκη απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Καραμελίδη και τον ρωτούσε αν είναι ευχαριστημένος από αυτά που είδε και αν θα κάνει δηλώσεις όπως είχε κάνει με τον Κουκουλάκη που πέρσι είχε αποβάλει ΔΙΚΑΙΑ δυο παίκτες της Βέροιας στο Βικελίδης.

Το θράσος του Καραμελίδη δεν είχε όρια, που αντί να βάλει κάτω το κεφάλι από ντροπή για τα διαιτητικά όργια του Βοσκάκη (εκτός αν είναι άλλος πρόεδρος στην ΚΕΔ και δεν το ξέρουμε), απάντησε λέγοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά των αρειανών που τον βρίζουν!!!

Σε εκείνο το σημείο διάφοροι… μάγκες από την κερκίδα (με δυο-τρεις μάλιστα να βρίζουν και να κάνουν λόγο για το χθεσινό παιχνίδι μπάσκετ) όρμησαν προς τον πρώην Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ με ύβρεις και απειλές χειροδικίας, αλλά έπεσαν σε… τοίχο, που δεν το περίμεναν καθώς εκείνη την στιγμή στο σημείο βρέθηκαν άνθρωποι της ασφάλειας του ΑΡΗ, που έβαλαν στην θέση τους (και λίγο πιο κάτω) τους… τυχαίους υπερασπιστές του Καραμελίδη.

Οι… μάγκες ηρέμησαν όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις που αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν την υπεροχή και ο Καραμελίδης έφυγε για να πάει στα αποδυτήρια άραγε γιατί; Για να δώσει συγχαρητήρια σε Βοσκάκη και Βλάση που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν φέρουν εις πέρας το έργο τους ολοκληρωτικά; Γιατί πέτυχαν να αποδεκατίσουν τον ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά…

Το θέμα με τον Καραμελίδη ωστόσο έχει παρατραβήξει. Οι προκλήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οφείλει επιτέλους ο κ. Σαρρής να τον βάλει στην θέση του ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς, να τον  βγάλει από την  θέση του Προέδρου της ΚΕΔ…

Προτεινόμενα Άρθρα