"Σημαντική νίκη, έτσι όπως ήρθε"

από AllAboutARIS

Χαμηλούς τόνος κρατάει ο νεαρός μέσος, ζητώντας απ` όλους να είναι δίπλα στην ομάδα

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν στον ΑΡΗ το σκεπτικό των αποφάσεων του Βοσκάκη, όπως τόνισε και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”.

Ο νεαρός μέσος έκανε λόγο για μία σημαντική νίκη, κράτησε όμως χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το αν κατάλαβαν για ποιο λόγο είχαν τέτοια αντιμετώπιση από τον Βοσκάκη: “Δυστυχώς όχι και αυτό είναι που μας πειράζει περισσότερο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα βρίσκει ρυθμό και είναι κρίμα να χάνει τρεις παίκτες στο επόμενο παιχνίδι”.

Για την φάση της αποβολής του: “Εγώ δεν ήθελα να πέσω για να κερδίσω πέναλτι, αλλά να σουτάρω για να βάλω γκολ. Απλά έχασα την ισορροπία μου γιατί με πατούσε. Ένιωσα να με χτυπάει και έπεσα”.

Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και τη νίκη: “Είναι ένα σημαντικό τρίποντο, έτσι όπως ήρθε. Αλλά είναι πιο σημαντικό επειδή είχαμε μείνει πίσω στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα και χρειαζόμασταν αυτές τις δύο νίκες. Δεν σημαίνει βέβαια κάτι. Αλλά τους βαθμούς που χάσαμε στην αρχή, δεν μπορούμε να τους αναπληρώσουμε”, ενώ συμπλήρωσε:

“Η ομάδα έχει δυνατότητες. Πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα, να καταλάβουμε ότι γίνεται μια σημαντική δουλειά. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, δουλεύουμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Η ψυχολογία έχει ανέβει, αλλά  δεν είμαστε υπερ-ομάδα. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες “γκέλες”. Πρέπει όμως να είμαστε όλοι μαζί”.

Για τη δική του παρουσία: “Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Ηρακλή. Είμαστε καλά και συννενοούμαστε. Είμαστε αμυντικογενείς παίκτες και αυτό βοηθάει. Η ευχάριστη έκπληξη για μένα είναι ο Έλσνερ, που τα πηγαίνει πολύ καλά στο κέντρο της άμυνας. Άκουσε και αυτός πολλά. Γενικά ήταν αναμενόμενο η ομάδα να δείξει τον χαρακτήρα της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θύμωνε. Αντιμετώπισε αλλιώς τα τελευταία παιχνίδια”.

Για τον Μιλίνκοβιτς: “Πάνω απ` όλα είναι άνθρωπος. Η δουλειά ενός προπονητή δεν είναι μόνο να βάλει έντεκα παίκτες στο γήπεδο. Πρέπει να διδάσκει τακτική, να βελτιώσει τη φυσική τους κατάσταση, να ψυχαγωγεί και να παιδαγωγεί. Και ειδικά τα δύο τελευταία, τα κάνει πολύ καλά. Όπως και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Όλοι είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους και μας σέβονται. Έχω ακούσει συμπαίκτη μου να λέει, πως θα έδινε τα πάντα για αυτόν τον προπονητή”.

Για την αλλαγή κλίματος στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος: “Το θέμα είναι πως τώρα υπάρχει κάτι διαφορετικό. Έχουμε κάνει δύο νίκες. Μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη, φοβήθηκα πως η ομάδα θα ξέφευγε. Πολλά παιδιά όμως έδειξαν χαρακτήρα. Μιλήσαμε και είπαμε ότι δεν έγινε τίποτα. Τώρα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στη δουλειά μας και να δούμε τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Γιατί μετά το χθεσινό, φοβάμαι πάρα πολύ”.

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά:Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Κάνοντας και αυτή τη νίκη, ίσως κερδίσουμε το σεβασμό κάποιων φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Για την αποβολή του, που ήρθε σε ένα σημείο που άρχισε να βρίσκει ρυθμό: “Έχω τρελαθεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Εγώ δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Βλέπω τα παιχνίδια και διαπιστώνω πως κάνω λάθη. Πρέπει να βελτιώσω την πρώτη πάσα και το επιθετικό κομμάτι. Να είμαι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, όπως και κάποιες αλλαγές ρυθμού”.

Για το πως νιώθει, μετά από έξι χρόνια στον ΑΡΗ:Έχω περάσει πολλά στην ομάδα. Αισθάνομαι πρώρα Αρειανός και μετά Θεσσαλονικιός. Μου λείπει βέβαια η οικογένεια μου”.

Προτεινόμενα Άρθρα