"Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ανθρώπινα λάθη", τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Πόππης, μιλώντας για τη διαιτησία του Βοσκάκη αλλά και τα όσα είπε ο ίδιος με τον κ. Καραμελίδη.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΑΡΗ έκανε λόγο σκοπιμότητα και σχέδιο εξόντωσης της ομάδας, χαρακτηρίζοντας πρωτόγνωρα και απίστευτα αυτά πιυ είδε χθες.

Αναλυτικά: 

Αρχικά, δήλωσε: “Θέλω να επισημάνω την ωριμότητα που έδειξε ο κόσμος του ΑΡΗ, και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Χθες ήταν πρωτόγνωρο και απίστευτο αυτό που ζήσαμε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ανθρώπινα λάθη. Υπάρχει σκοπιμότητα. Είμαστε στην 8η αγωνιστική και βαρεθήκαμε να έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του ΑΡΗ. Δεν μπορεί να υπάρχει άλλη δικαιολογία”.

Για τα όσα είπε στον κ. Καραμελίδη:Όταν τον ρώτησα αν είναι ευχαριστημένος από αυτά που βλέπει και αν θα βγάλει ανακοίνωση, όπως πέρυσι, στο ΑΡΗΣ-Βέροια,στην αρχή έκανε πως δεν άκουγε και μετά μου είπε να φύγω. Όταν τον συνάντησα στην αίθουσα VIP και του απηύθυνα ξανά τον λόγο, είπε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον κόσμο του ΑΡΗ που τον έβριζε, ενώ ήταν απέναντι στην κερκίδα”.

Για την ΠΑΕ, που αναμένεται να αντιδράσει :“Τα πράγματα είναι έτσι, που δεν μπορεί να κάνεις κάτι. Εδώ ανακοίνωση δεν μπορεί να βγει, γιατί υπάρχει περίπτωση να επιβληθεί πρόστιμο”, ενώ συνέχισε υπογραμμίζοντας:

“Είναι δύσκολο. Αυτό που είδαμε χθες, με γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Μιλάμε για αλήστου μνήμης σφυρίγματα. Ο κ. Βοσκάκης είναι καλός διαιτητής και το έχει δείξει. Αλλά χθες έστησε τη μπάλα γύρω από την περιοχή μας άπειρες φορές, χωρίς να υπάρχει φάουλ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη συμπεριφορά τους. Αγωνιστικά και όχι μόνο”.

Για το μπάσκετ και την προσπάθεια που γίνεται: “Γίνεται μια προσπάθεια με νέα παιδιά, ενώ υπάρχουν και μεγάλα οικονομικά προβλήματα.  Το ενθαρρυντικό είναι το χειροκρότημα του κόσμου παρά την ήττα. Ο κόσμος έδειξε απίστευτη ωριμότητα”.

Προτεινόμενα Άρθρα