Βαθμοί με λιγότερα λάθη

από AllAboutARIS

Η βελτίωση στο συγκεκριμένο τομέα αποτελεί έναν από τους αρκετούς λόγους ανάκαμψης της ομάδας…

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στον ΑΡΗ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές και το αποτέλεσμα φαίνεται εκτός από τον αγωνιστικό χώρο και στον πίνακα της βαθμολογίας, με τους «κίτρινους» να βρίσκονται πλέον στη δωδέκατη θέση.

Μπορούμε να σταθούμε στις αλλαγές προσώπων ή στο σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ωστόσο ρίχνοντας κανείς μια ματιά στα φετινά στατιστικά του ΑΡΗ, θα παρατηρήσει ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε ένα συγκεκριμένο τομέα, ο οποίος μεταξύ άλλων, κάνει και τη διαφορά.

Ο ΑΡΗΣ έχει μειώσει σε μεγάλο βαθμό τα λάθη του. Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έκανε 37 λάθη(τότε ήταν τα λιγότερα που είχε κάνει), ενώ χθες υπέπεσε σε 32 λάθη.

Για να καταλάβουμε τη μεγάλη διαφορά που προκύπτει στα νούμερα, αρκεί να δούμε πόσα λάθη είχε κάνει ο ΑΡΗΣ στους εκτός έδρας αγώνες, που είχε δώσει πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Κόντρα στον Απόλλωνα είχε 67 λάθη, με αντίπαλο τον Ατρόμητο 56, ενώ με τη Ξάνθη 65. Στην ουσία, η ομάδα του Μιλίνκοβιτς μείωσε κατά το ήμισυ τα λάθη της και κατάφερε να πάρει έξι πολύτιμους βαθμούς.

Ωστόσο, η βελτίωση στο συγκεκριμένο τομέα αποτελεί έναν από τους αρκετούς λόγους –και όχι τον μοναδικό- ανάκαμψης της ομάδας, και σε αυτήν μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές.

Προτεινόμενα Άρθρα