"Όλα μπαίνουν σε τάξη"

από AllAboutARIS

Το μέλος του ΔΣ του ΑΣ, για την επιτροπή των 100 χρόνων και άλλες ενέργειες του Ερασιτέχνη

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε το μέλος του ΔΣ του ΑΣ, Γιώργος Κάρλας, μιλώντας για την επιτροπή που συστάθηκε, όσον αφορά τα 100 χρόνια του συλλόγου, αλλά και τις άλλες ενέργειες του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά: 

Για την επιτροπή που συστάθηκε, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του συλλόγου: : “Υπήρχε μια κωλυσιεργία από τον ΑΣ, λόγω κάποιοι προβλημάτων. Όλα όμως έχουν μπει σε μια τάξη. Βγήκε μια πενταμελής επιτροπή, που θα έχει συναντήσεις με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και τους συνδέσμους, ώστε να κάνουν και αυτή μια επιτροπή, που θα σχεδιάσει τον εορτασμό των 100 χρόνων. Η ολοκληρωμένη επιτροπή θα απαρτίζεται περίπου από 15 άτομα, ενώ πρόσθεσε:

Όλοι το βλέπουμε και σαν μια τεράστια πηγή εσόδων. Για αυτό και κάθε κίνηση μας, πρέπει να είναι οργανωμένη”.

Για την αποχώρηση του Γρηγοριάδη από τον ΑΡΗ:Ήταν μια αποχώρηση που δεν την περιμέναμε, όπως και της Μιχαλάκα. Είναι αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας. Το γιατί έφυγαν, αυτό το ξέρουν καλύτερα οι υπεύθυνοι του τμήματος κολύμβησης και ο πρόεδρος. Ήταν πικραμένοι από την προηγούμενη διοίκηση, απ` όσο ξέρω”.

Για το αν έγιναν προσπάθειες για να μείνει ο Γρηγοριάδης στο σύλλογο: “Έγινε προσπάθεια να παραμείνει στο σύλλογο. Του ζητήθηκε να γίνει ένα ραντεβού, αλλά δεν ήρθε. Ίσως να ήταν και αργά, γιατί είχε πάρει ήδη την απόφαση του”.

Για τις αλλαγές στο τμήμα κολύμβησης: “Βρέθηκε μια ομάδα επιχειρηματιών που θέλουν να βοηθήσουν, ώστε να υπάρξει μια αναδιοργάνωση σε όλο το τμήμα. Με αφορμή τα 100 χρόνια, αυτό είναι καλό να γίνει σε όλα τα τμήματα”.

Για την ανάληψη του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, από τον Βαγγέλη Βουτσά: “Από τη στιγμή που άρχισε να ασχολείται, η άνοδος στην πρώτη κατηγορία είναι θέμα χρόνου”.

Για την εκδίκαση του άρθρου 99 την Παρασκευή, για ΠΑΕ και ΚΑΕ, και αν ο Ερασιτέχνης θα είναι “παρών”: Θα είναι στο πλευρό τους“100% ως μεγαλομέτοχος που είναι. Ο ΑΣ στέκεται πάντα δίπλα στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Και μάλιστα το έκανε πολλές φορές, χωρίς να κοιτάει το δικό του συμφέρον”.

Προτεινόμενα Άρθρα