"Απαιτούμε ισονομία"

από AllAboutARIS

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης παραχώρησε συνέντευξη ο υπεύθυνος των Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ

Τα αδύνατα δυνατά προκειμένου ο ΑΡΗΣ να έχει δίκαιες διαιτησίες θα κάνει η διοίκηση, όπως τόνισε ο Πολυδεύκης Γκουρλάκης.

Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ μίλησε στον “Αρένα”, αναφερόμενος στην περίπτωση του Βοσκάκη, αλλά και στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες και ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά (27/10, 15:00).

Αναλυτικά: 

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: “Ο κόσμος αλλά και οι παίκτες προσμένουν το παιχνίδι με τον Πλατανιά πάρα πολύ. Υπάρχει ανυπομονησία και αισιοδοξία πως θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Για την ενότητα στις τάξεις της ομάδας: “Ο ΑΡΗΣ θέλει ενότητα και συσπείρωση. Έχουμε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε να έχουμε και καλές εμφανίσεις. Βλέπουμε με αυτά που συμβαίνουν πως ο κόσμος συσπειρώνεται και πιστεύει σε αυτή την  ομάδα. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται”.

Για την απαίτηση του ΑΡΗ για ισονομία: “Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Απαιτούμε ισονομία. Όπως είναι λογικό το έχει πάρει προσωπικά το θέμα ο κύριος Ηλιάδης και από και πέρα η διοίκηση θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να έχει δίκαιες διαιτησίες”.

Για τον κόσμο και τα εισιτήρια: “Ο κόσμος του ΑΡΗ δείχνει τρομερά ωριμότητα τα τελευταία χρόνια. Τα εισιτήρια πάνε πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως ο κόσμος θα στηρίξει πολύ την ομάδα. Ο καιρός θα είναι πολύ καλός κάτι που θα ευνοήσει ακόμα παραπάνω τις συνθήκες”.

Για την επιλογή του Μιλίνκοβιτς: “Βλέπουμε καθημερινά τη δουλειά του προπονητή και του προπονητικού επιτελείου. Όλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται και νοιώθουμε  απόλυτα δικαιωμένοι για τις επιλογές μας”.

Όταν ζητήθηκε να σχολιάσει τη μη παραπομπή του Βοσκάκη: Δε θέλω να σχολιάσω ούτε τη διαιτησία ούτε τον παρατηρητή. Η διοίκηση του Άρη θα κάνει τα πάντα για να είναι η διαιτησία όπως πρέπει να είναι”.

Προτεινόμενα Άρθρα