Εγκρίθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου! (pics)

από AllAboutARIS

Tην παραμονή της εκδίκασης της υπαγωγής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο άρθρο 99 θα μπορούσε να σημειώσει κανείς ότι μπαίνει και η σφραγίδα για επιτυχές αποτέλεσμα καθώς εγκρίθηκε η ΑΜΚ!!!.

Tην παραμονή της εκδίκασης της υπαγωγής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο άρθρο 99 θα μπορούσε να σημειώσει κανείς ότι μπαίνει και η σφραγίδα για επιτυχές αποτέλεσμα καθώς εγκρίθηκε η ΑΜΚ!!!. Η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ εγκρίθηκε και η ΚΜΑ δημοσιεύεσε τα σχετικά έγγραφα από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Είναι η επίσημη έγκριση της ΑΜΚ ύψους 7 εκ ευρώ και φυσικά επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των ιθυνόντων της ΚΜΑ ότι από την πλευρά τους έκαναν ότι έπρεπε (έστω και με καθυστέρηση) και αυτό που αναμένονταν ήταν η έγκριση από το Υπουργείο.

Πλέον πέρα από την μεγάλη είδηση σε σχέση με το άρθρο 99 και την βιωσιμότητα της ΠΑΕ που εξαρτάται και από την παράμετρο της ΑΜΚ, ανοίγει ο δρόμος και για τους υποψήφιους επενδυτές. Τα…βουνά, οι Αμερικάνοι, οι Αζέροι και όποιος άλλος πλέον δεν έχουν καμία δικαιολογία. ή θα αποδειχθεί ότι ήταν…παπάδες ή με 7 εκ ευρώ αρχικά θα…κάνουν παπάδες!

Προτεινόμενα Άρθρα