"Βασικό να αποδείξουμε τη βιωσιμότητα, και χωρίς επενδυτή"

από AllAboutARIS

Ο νομικός της ομάδας για την υπόθεση της ΠΑΕ, αλλά και για την αναβολή που πήρε αυτή της ΚΑΕ

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο νομικός του ΑΡΗ, Χρήστος Γρόλλιος, στον απόηχο της εκδίκασης για την αίτηση υπαγωγής του ΑΡΗ, στο άρθρο 99.

Όσον αφορά την ΠΑΕ, ο κ. Γρόλλιος τόνισε την ανάγκη απόδειξης, πως η ομάδα είναι βιώσιμη και χωρίς επενδυτή, ενώ αναφέρθηκε και στην αναβολή που πήρε η υπόθεση της ΚΑΕ.

Αναλυτικά: 

Για την ΠΑΕ: “Δεν αρκεί να πετύχουμε το ποσοστό που απαιτείται. Το βασικό είναι να αποδεικνύαμε τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πρέπει να αποδείξει πως από τα έσοδα που προσδοκά να έχει, μπορεί να πληρώνει τα τρέχοντα με ευλάβεια και να αποπληρώνει αυτά που υπόσχεται, βάσει εξυγίανσης.

Αυτό που τονίστηκε είναι και η πιθανότητα έλευσης ενός επενδυτή, κάτι που θα επιταχύνει τις διαδικασίες αποπληρωμής. Επειδή όμως δεν είναι κάτι σίγουρο, θα πρέπει το δικαστήριο πως ακόμα και αν δεν υπάρχει επενδυτής, η ΠΑΕ μπορεί να προχωρήσει. Εάν έρθει όμως, θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των Αρειανών και θα έχουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα”.

Για την ΚΑΕ: “Αναβλήθηκε η υπόθεση για τις 13/12, μετά το αίτημα του κ. Πετράτου, προκειμένου να μπορεί να παρευρεθεί και ο ίδιος στο δικαστήριο. Τέθηκε υπόψη του δικαστηρίου και έγινε δεκτό.

Εμείς θα θέλαμε να μην κωλυσιεργούμε και να εκδικαστεί η υπόθεση. Ήμασταν έτοιμοι. Θα ήταν όμως αντιδεοντολογικό, ενώ είμαστε σε μια δίκη, να φερθούμε σε διαφορετικό τρόπο. Δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολεί. Η επόμενη δικάσιμος είναι πολύ κοντά”.

Προτεινόμενα Άρθρα