"Πλέον, είναι η ώρα των πράξεων"

από AllAboutARIS

Κάλεσμα σε κάθε υποψήφιο επενδυτή, απηύθυνε ο Σπύρος Χριστοφορίδης, ενόψει της κατάθεσης του φακέλου της ΠΑΕ

Κάλεσμα σε κάθε υποψήφιο επενδυτή, απηύθυνε ο Σπύρος Χριστοφορίδης, ενόψει της κατάθεσης του φακέλου της ΠΑΕ.

Ο νομικός του ΑΡΗ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”, αναφερόμενος στην εκδίκαση του άρθρου 99, τονίζοντας πως πλέον είναι η ώρα των πράξεων, για αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα. 

Πιο αναλυτικά: 

Για τη σημερινή εκδίκαση: “Ήταν μια μέρα, που την περιμέναμε 13 μήνες. Δεν είναι για να πετάμε στα σύννεφα, καθώς δεν έχουμε ακόμα απόφαση. Ήταν καταλυτική η εξέταση ως διαδίκων, του κ. Ηλιάδη και του κ. Στεφανίδη, που έδωσαν και τη συναισθηματική εκδοχή του θέματος και την προοπτική των 100 χρόνων.

Καίρια ήταν επίσης και η κατάθεση του λογιστή της ΠΑΕ, του κ. Χατζηπεντσίδη, που προσπάθησε να αναλύσει τις παραμέτρους του οικονομικού χ εγχειρήματος. Με δεδομένο ότι άνοιξε η ΑΜΚ, πρέπει αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι επενδυτές και εφόσον είμαστε προ των πυλών του “99”, να υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον”.

Συνεχίζοντας και αναφερόμενος στην κατάθεση του φακέλου, υπογράμμισε: “Πήραμε ακόμα μια μέρα, για να προσκομίσουμε περισσότερα έγγραφα, ή κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος  ή και παραπάνω χρήματα”, ενώ ακόμα πρόσθεσε: 

“Οι κύριοι παρεμβαίνοντες δηλαδή ο κ. Παναγόπουλος και το ΙΚΑ, δεν είπαν λέξη. Πλέον είναι η ώρα των πράξεων”.

Για το ότι ο ΑΡΗΣ δικάστηκε ερήμην, στις υποθέσεις των Λυπημένου και Τσέροβιτς, επί διοικήσεως Σκόρδα :” Η απουσία του εναγομένου δηλαδή της ΠΑΕ, συνιστά ομολογία. . Ο κ. Παναγόπουλος είπε ότι βγήκαν οι αποφάσεις και ο ΑΡΗΣ καλείται να πληρώνσει 80.000 ευρώ. Η πρώτη αναβολή ελήφθη επί διοίκησης Αθανασιάδη και η δεύτερη επί του κ. Σκόρδα

Προτεινόμενα Άρθρα