Πρόλαβαν Πόποβιτς και Κατάι

από AllAboutARIS

Στην αποστολή του Πλατανιά για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον ΑΡΗ συμπεριλήφθηκαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδης οι Πόποβιτς και Κατάι.

Κανονικά θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση του Πλατανιά απέναντι στον ΑΡΗ οι Πόποβιτς και Κατάι. Οι δύο μέσοι της ομάδας των Χανίων αν και έχασαν αρκετές προπονήσεις λόγω προβλημάτων τραυματισμού πήραν την τελευταία στιγμή το «ok» του Μαρίνου Ουζουνίδη και θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αναλυτικά, η αποστολή του Πλατανιά αποτελείται από τους: Αγκιλέρα, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Κάστελς, Κατάι, Κοκκαλάς, Μοράλ, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπης, Σούκια, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι ο Ελληνας προπονητής συμπεριέλαβε 23ποδοσφαιριστές στην αποστολή, καθώς η ομάδα δεν επιστρέψει στην Κρήτη αφού ακουλουθούν οι αναμετρήσεις απένανι στον Απόλλωνα (Κύπελλο) και ΠΑΣ Γιάννινα (πρωτάθλημα).

Προτεινόμενα Άρθρα