Έκανε το χρέος του…

από AllAboutARIS

Αποστολή εξετελέσθη για το Χανιώτη ρέφερι, καθώς έχει και αυτός το μερίδιο του για τη χθεσινή εμφάνιση των «κιτρίνων».

Ο ΑΡΗΣ χθες παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου στο Κλ. Βικελίδης απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που δε δημιούργησε περισσότερες από δύο ευκαιρίες σε 90 λεπτά αγώνα υπολογίζοντας βέβαια και τις όποιες καθυστερήσεις. 

Τι θα γινόταν όμως αν ο ΑΡΗΣ είχε στη διάθεση του τους δύο Ισπανούς που αδίκως αποβλήθηκαν στη Βέροια, και τον Μπάμπη Οικονομόπουλο στα χαφ; Η απάντηση φυσικά είναι εύλογη για ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εκεί που οι «κίτρινοι» είχαν καταλήξει σε μια συγκεκριμένη ενδεκάδα για τα παιχνίδια τους, αίφνης  χρειάστηκε να την αλλάξουν (ελέω Βοσκάκη) και να γυρίσουν στα… πειράματα.

Αποτέλεσμα, τα κατά περιόδους σημάδια ασυνεννοησίας στο χώρο του κέντρου και προς την άμυνα, και φυσικά η έλλειψη του επιθετικού εκείνου που τη… μισή ευκαιρία την μετατρέπει σε γκολ. Του Νταβίντ Αγκάνθο που τόσο ανάγκη έχει ο ΑΡΗΣ στα εντός έδρας παιχνίδια του.

Σαφώς και τα “ανδραγαθήματα” του Βοσκάκη στη Βέροια δεν αποτελούν δικαιολογία για τη χθεσινή μέτρια εικόνα της ομάδας, ωστόσο έπαιξαν και αυτά το ρόλο τους στη διαμόρφωση του χθεσινού αποτελέσματος στο Κλ. Βικελίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα