Ανύπαρκτος…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε ανύπαρκτος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με μόλις 6 τελικές προσπάθειες, δεν κατάφερε να σκοράρει, έμεινε στο 0-0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου.

Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε ανύπαρκτος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με μόλις 6 τελικές προσπάθειες, δεν κατάφερε να σκοράρει, έμεινε στο 0-0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου.

Το χειρότερο; Έχασε με ανόητη αποβολή τον Οικονομόπουλο και πολύ πιθανόν και τον Ηρακλή με τραυματισμό.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς επέλεξε να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Έλσνερ, Πουλίδο, τον Ψυχογιό δεξιά και τον Μαργαρίτη αριστερά στην άμυνα. Στους ρόλοςυ των αμυντικών χαφ οι Οικονομόπουλος, Ηρακλής με τον Τάτο μπροστά τους, τον Σουνά αριστερά στα εξτρέμ και τον Σταυρόπουλο δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 16 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του  Τάτου, ο Έλσνερ πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας έπιασε την κεφαλιά πάσα για τον ξεμαρκάριστο σε κενή εστία Πουλίδο, αλλά η μπάλα έφυγε με δύναμη και πέρασε άουτ.
Στο 19 ο Μαργαρίτης έβγαλε την σέντρα, ο Αγκάνθο έστρωσε ωραία με το κεφάλι στον Σουνά, ο οποίος αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι έπιασε αέρα και έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Ο ΑΡΗΣ δυσκολεύονταν να βρει διεξόδους προς την περιοχή του Γκίτκου με τους φιλοξενούμενους να έχουν το μυαλό τους μόνο στην άμυνα και να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα με Μπρέσκα και Γκέσιο.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΝΤΑΜΑΡΛΗ ΑΝΤΙ ΗΡΑΚΛΗ

Στο 35 ο Μιλίνκοβιτς αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει την πρώτη του αλλαγή καθώς ο Ηρακλής υπέστη διάστρεμμα ( είναι αμφίβολος για την Κρήτη) και έδωσε την θέση του στο Νταμαρλή. Σταδιακά ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στο γήπεδο και ο ΑΡΗΣ δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός. Βέβαια την ίδια στιγμή το πιο… απειλητικό σουτ του Ολυμπιακού έγινε στο 44 και πέρασε πολλά μέτρα άουτ, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν ως στόχο το μηδέν το οποίο και παρέμεινε στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολ. Βόλου να απειλεί με δυο σουτ από μακρινή απόσταση με Γιενκά και Καπετάνο , αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ. Μάλιστα στο 57 ο Μπρέσκα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΑΡΗ, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιτ.

ΔΕΝ… ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στο επόμενο λεπτό ο Τάτος κέρδισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, με τον Μελίσση να μπερδεύει τα πόδια του, να πέφτει, να πιάνει την μπάλα με τα χέρια, αλλά τον Σιδηρόπουλο να μην δίνει το πέναλτι. Ο Τάρτος σέντραρε, αλλά η μπαλιά προς τον Αγκάνθο απομακρύνθηκε από τον Γκίτκο και τους αμυντικούς.

ΜΑΝΙΑΣ ΑΝΤΙ ΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ

Ο Μιλίνκοβιτς έβλεπε τα προβλήματα και πέρασε τον Μανιά στην θέση του αρνητικού Σουνά. Ο Σταυρόπουλος πήρε δεξιά, ο Μανιάς αριστερά και ο Αγκάνθο είχε περισσότερες βοήθειες. Λίγο αργότερα στο 69 ο Αγγελούδης πήρε την θέση του επίσης αρνητικού Σταυρόπουλου με τον ΑΡΗ να ολοκληρώνει τις αλλαγές του.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΣΤΟ 75΄

Στο 75 ο ΑΡΗΣ έχασε απίστευτη ευκαιρία, όταν ο Τάτος έδωσε μισό γκολ μέσα στην περιοχή στον Αγγελούδη, αλλά ο τελευταίος με κεφαλιά ολομόναχος μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 88 ο Πουλίδο έκανε το λάθος, ο Γκούρμα έφυγε μόνος απέναντι από τον Διούδη, αλλά ο Μαργαρίτης την τελευταία στιγμή τον έκοψε καθαρά σωτήρια.

ΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ

Στο επόμενο λεπτό ο Οικονομόπουλος εντελώς αναίτια εκτέλεσε το πλάγιο άουτ πάνω στον πεσμένο Καπετάνο και ο Σιδηρόπουλος του έδωσε δίκαια την κόκκινη, που φυσικά του στερεί την συμμετοχή στην Κρήτη. Ο Έλσνερ έχασε σημαντική ευκαιρία στο 90, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του ΑΡΗ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Ηρακλής (35 Νταμαρλής), Οικονομόπουλος, Σταυρόπουλος, Σουνάς(62 Μανιάς), Τάτος, Αγκάνθο.

Ολυμπιακός Βόλου (Ρόκκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας(83 Κωστούλας), Καπετάνος, Πινδώνης, Γκέσιος (68 Πόνσε), Γιένκα, Μπρέσκα (74 Γκούρμα).

Προτεινόμενα Άρθρα