Κλείνει ο φάκελος

από AllAboutARIS

Τι καινούργιο πρόσθεσαν στον φάκελο οι νομικοί.

Μετά από αρκετούς μήνες επίπονης προσπάθειας η δουλειά των νομικών που χειρίζονται την υπόθεση της υπαγωγής στο άρθρο 99 φθάνει στο τέλος της. Στις 12:00 το μεσημέρι εκπνέει η προθεσμία που έχουν στη διάθεσή τους οι κίτρινοι για να καταθέσουν τις συμπληρωματικές προσθήκες τους και ουσιαστικά από το μεσημέρι και μετά ο φάκελος κλείνει και αρχίζει η αγωνία για την έκδοση της απόφασης υπαγωγής ή όχι στο άρθρο 99.

Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι νομικοί και τα πρόσθεσαν στο φάκελο ώστε να ισχυροποιήσουν τη θέση του ΑΡΗ είναι οι συμβάσεις με την NOVA και τον ΟΠΑΠ που είναι και τα στάνταρ έσοδα της ομάδας, τις εισπράξεις από τα εισιτήρια που δείχνουν την δυναμική του κόσμου καθώς και απαντήσεις στην κύρια παρέμβαση που έκανε ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Στο κομμάτι της ΑΜΚ που είναι κομβικό για την βιωσιμότητα πάντως δεν κατέστη δυνατό να συμπεριληφθεί κάποια εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή συμμετοχής σε αυτή με συγκεκριμένο ποσό παρά μόνο η επιστολή της ΚΜΑ που άλλωστε είχε γίνει γνωστή στην έδρα και κατά την ακροαματική διαδικασία.

Προτεινόμενα Άρθρα