Τα… σέρβικα του Μιλίνκοβιτς

από AllAboutARIS

Κόκκινο πανί για τον 45χρονο τεχνικό ο Σπάθας. Πως αντέδρασε ο προπονητής του ΑΡΗ μόλις τον αντίκρισε λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν.

Τα συνεχιζόμενα διαιτητικά σφάλματα εις βάρος του ΑΡΗ έχουν κάνει και αυτόν τον ήρεμο και μειλίχιο κατά τα άλλα άνθρωπο, τον Μιλίνκοβιτς να βγει έξω από τα ρούχα του. Ο προπονητής του ΑΡΗ ήταν έτοιμος να εκραγεί μετά τον αγώνα στο Γεντί Κουλέ και όσοι τον γνωρίζουν πολύ καλά ή τον ζουν καθημερινά από την μέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη έλεγαν στην Κρήτη, ότι δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι.

Βημάτιζε νευρικά έξω από τα αποδυτήρια, μονολογούσε και τα λόγια που έβγαιναν από το στόμα του στα σέρβικα μάλλον δεν ήταν του… σαλονιού αλλά του λιμανιού.

Ενδεικτική η σκηνή όταν ο προπονητής του ΑΡΗ πήγαινε προς το πούλμαν της ομάδας και την ίδια ώρα αποχωρούσε από το γήπεδο ο Ηλίας Σπάθας. Ο Μιλίνκοβιτς μόλις τον αντίκρισε άρχισε να μιλάει έντονα  στα σέρβικα, προφανώς σέρνοντας τα εξ αμάξης στον πειραιώτη ρέφερι, μην μπορώντας ακόμη να χωνέψει την απόφασή του να αποβάλει τον Ελσνερ. Τι έκανε ο Σπάθας; Εσκυψε το κεφάλι και συνέχισε τον δρόμο του δίχως να γυρίσει να κοιτάξει τον 45χρονο τεχνικό. Μήπως από τύψεις;

Προτεινόμενα Άρθρα