Περί προστασίας και αντίδρασης

από AllAboutARIS

Δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής ούτε οι δηλώσεις αλλά και ούτε οι επαφές του Ηλιάδη για τη διαιτησία.

«Θα αντιδράσουμε και θα βρούμε λύση». Αυτή ήταν η απάντηση του Δημήτρη Ηλιάδη και του Κώστα Ευθυμιάδη που ήταν μαζί με την αποστολή στο Ηράκλειο εκπροσωπώντας την διοίκηση σε όσους τους ρωτούσαν πως θα αντιδράσει ο ΑΡΗΣ στη νέα διαιτητική σφαγή. Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ ήταν αυτός που πήγε και στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί στον Σπάθα αλλά η ζημιά ούτως ή άλλως είχε γίνει στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΡΗ έχει κάνει αρκετές επαφές με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, τους φορείς της ελληνικής διαιτησίας και γενικά όλους όσοι έχουν ρόλο στις αποφάσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στις προγραμματικές του δηλώσεις είχε πει ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα προκαλεί πλέον τον οίκτο αλλά θα τον σέβονται. Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν το βλέπουμε αν λάβουμε υπόψη μας μόνο τις δυο τελευταίες διαιτησίες από τους Βοσκάκη και Σπάθα. Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει να έρμαιο των διαιτητικών αποφάσεων και ούτε κατά τη διάνοια δεν λαμβάνει το περιβόητο 50-50.

Ως επικεφαλής της διοίκησης έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και είναι αυτός που θα πρέπει να αναζητήσει τον τρόπο να προστατέψει την ομάδα πριν να είναι αργά. Με δηλώσεις του τύπου «θα αντιδράσουμε» κανείς δεν… ψήνεται πλέον όταν ο ΑΡΗΣ παραμένει μονίμως το θύμα και χάνει βαθμούς ή τουλάχιστον το δικαίωμα να παλέψει επί ίσοις όροις.

Προτεινόμενα Άρθρα