Άλλη μια χαμένη ευκαιρία

από AllAboutARIS

Η παραμονή του Ιμπε στο παιχνίδι περιόρισε τις επιθετικές επιλογές του ΑΡΗ που έπαιζε την κόντρα επίθεση.

Το περισσότερο μελάνι- και δικαίως- χύθηκε για τις καταδικαστικές αποφάσεις του Σπάθα και του Ακρίβου που στέρησαν από τον ΑΡΗ το δικαίωμα να παλέψει επί ίσοις όροις. Απομονώνοντας το κομμάτι διαιτησία, στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, εκ του αποτελέσματος η απόφαση του Μιλίνκοβιτς να κρατήσει τον Ιμπε στο παιχνίδι δεν τον δικαίωσε.

Ο προπονητής του ΑΡΗ επέλεξε στο 15΄ να κρατήσει στο τερέν τον Νιγηριανό και να αποσύρει τον Σταυρόπουλο ποντάροντας προφανώς στην εμπειρία του 27χρονου στην διαχείριση τέτοιων καταστάσεων έναντι του 18χρονου Σταυρόπουλου και την ικανότητά του στο κράτημα της μπάλας λόγω των τεχνικών του χαρακτηριστικών.

Η απόφαση αυτή όμως στέρησε από τον ΑΡΗ την δυνατότητα να έχει με τον Σταυρόπουλο την πιθανότητα να απειλήσει στο ανοικτό γήπεδο με την ταχύτητα που έχει ο νεαρός. Ο Ιμπε δεν έκανε αυτά για τα οποία πόνταρε ο 45χρονος τεχνικός και είχε και την ατυχία να πετύχει και αυτογκόλ… τελειώνοντας το παιχνίδι και προσθέτοντας μια ακόμη μέτρια παρουσία το τελευταίο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα