Ζήτησε ραντεβού με την ΠΑΕ

από AllAboutARIS

Ποια θα είναι εκ μέρους της ΚΜΑ η ατζέντα στην επικείμενη συνάντηση με την διοίκηση Ηλιάδη.

Η αντιμετώπιση που τυγχάνει ο ΑΡΗΣ από τη διαιτησία και η γενικότερη κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στην ΠΑΕ ύστερα από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και φυσικά η οικονομική κατάσταση, ήταν το αντικείμενο δυο αλλεπάλληλων συνεδριάσεων του Δ.Σ της ΚΜΑ. Με δεδομένο ότι οι ανακοινώσεις για την διαιτησία τιμωρούνται με πρόστιμο και το ενδεχόμενο να εκδοθεί κάποια αποκλείστηκε, η πρόταση που προκρίθηκε ήταν να επιδιωχθεί μια συνάντηση με την ΠΑΕ ώστε να αποφασιστεί από κοινού ο τρόπος δράσης. Ήδη εστάλη το σχετικό αίτημα και αναμένεται η απάντηση της ΠΑΕ για το πότε θα λάβει χώρα η συνάντηση.

Παράλληλα, και αυτό είναι το σημαντικότερο-  στην συνάντηση που θα γίνει η ΚΜΑ στα πλαίσια του ελεγκτικού της ρόλου, θα ζητήσει από τον Πρόεδρο του ΑΡΗ Δημήτρη Ηλιάδη να λάβει συγκεκριμένες απαντήσεις για την μη υλοποίηση- ακόμη- των προεκλογικών του δεσμεύσεων.

Κυρίως όσα αφορούν τις χορηγίες ύψους 1,4 εκ ευρώ αλλά και την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην ΑΜΚ είτε μόνος του είτε με την βοήθεια του αμερικανού επιχειρηματία που ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου. Η αγωνία της ΚΜΑ έχει να κάνει με το γεγονός ότι με βάση τα νούμερα, αν η ομάδα υπαχθεί στο άρθρο 99, δεν θα καταφέρει να βγάλει οικονομικά τη σεζόν αν δεν μπει ρευστό στα ταμεία, αφού το 80% του τηλεοπτικού συμβολαίου έχει εκχωρηθεί.

Ακόμη θα συζητηθεί η κατάσταση και στο αγωνιστικό και οι προσπάθειες που πρέπει να γίνουν στο κομμάτι της ενίσχυσης τον Γενάρη ειδικά αν η ΠΑΕ πετύχει την υπαγωγή της στο άρθρο 99 και αποκτήσει δικαίωμα να ζητήσει την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών.

Προτεινόμενα Άρθρα