Οι 11 του Σάντος

από AllAboutARIS

Οι δοκιμές Σάντος την Τρίτη παρότι ήταν μπερδεμένες ανέδειξαν ένα πιθανό αρχικό σχήμα για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ρουμανία στο Καραϊσκάκη.

Στο διπλό ο Πορτογάλος χώρισε τους παίκτες σε κίτρινους και μπλε. Με τους πρώτους έπαιξαν οι: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σάμαρης, Μανιάτης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου. Με τους μπλε αγωνίστηκαν οι Καπίνο, Χολέμπας, Βύντρα, Μανωλάς, Τζιόλης, Καραγκούνης, Νίνης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης και Γκέκας.

Οι ενδείξεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επικρατέστεροι 11 θα είναι οι 9 των κίτρινων μαζί με τον Σαμαρά που αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη και τον Χολέμπας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, τα δύο στόπερ ο Παπασταθόπουλος με τον Σιόβα και αριστερά ο Χολέμπας.

Στα χαφ για την Εθνική θα είναι οι Σάμαρης, Μανιάτης και Κατσουράνης και μπροστά τους οι Σαμαράς και Χριστοδουλόπουλος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου. Ο Κονέ για τον πρώτο αγώνα είναι τιμωρημένος και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στην 24μελή αποστολή της Ελλάδας για τα μπαράζ με Ρουμανία είναι οι: Καρνέζης, Σηφάκης, Καπίνο, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κονέ, Νίνης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου και Γκέκας.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα