«Φτιάχνει» τον Μανιά ο Μιλίνκοβιτς

από AllAboutARIS

Λύση στο επιθετικό πρόβλημα αναζητεί ο Σέρβος τεχνικός του ΑΡΗ, ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Έλληνα επιθετικό.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς παρουσιάζεται έτοιμος να δώσει τη μεγάλη ευκαιρία στον περσινό πρώτο σκόρερ της Football League, Μιχάλη Μανιά. 

Το γεγονός πως ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και στο σκοράρισμα και σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις του Νταβίντ Αγάνθο, αναγκάζει τον Σέρβο  τεχνικό να ψάξει τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για τη «γραμμή κρούσης». Μανίας και Αγγελούδης είναι οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα εκτός βέβαια από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Σαλόζε Ουντότζι.

Τις τελευταίες μέρες ο Μιλίνκοβιτς μαζί με τον Λόντσαρ προσπαθούν να «φτιάξουν» ψυχολογικά τον Μιχάλη Μανιά, ώστε όταν μπει στο γήπεδο να αποδείξει πως αξίζει την ευκαιρία που θα του δοθεί.  Υπάρχουν καθημερινά τετ-α-τετ μαζί του προσπαθώντας να βρουν το… κουμπί του.

«Μην αγχώνεσαι. Θα έρθει το γκολ. Είσαι πολύ καλός παίκτης και μπορείς να το δείξεις», είναι μία από τις προτροπές του προπονητικού επιτελείου. Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει πως είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός είναι αρκετές.

Προτεινόμενα Άρθρα