Τρία εντός, τρία εκτός ως τα Χριστούγεννα

από AllAboutARIS

Τρία εντός έδρας και τρία εκτός έδρας παιχνίδια θα δώσει ο ΑΡΗΣ μέχρι τα Χριστούγεννα, που ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λιγκ.

Εξι αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος. Από αυτά ο ΑΡΗΣ θα δώσει τρία ματς στην έδρα του, την οποία δεν έχει εκμεταλλευτεί καθόλου φέτος και άλλα τρία μακριά από αυτήν.
Το πρόγραμμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο στη συνέχεια αλλά οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο και να διεκδικήσουν βαθμούς σε κάθε γήπεδο και με τον κάθε αντίπαλο.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος οι «κίτρινοι» παίζουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη. Το ένα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή και το άλλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Πανθρακικό.

Στη συνέχεια ο ΑΡΗΣ πάει στο Ηράκλειο για να παίξει με τον Εργοτέλη και ακολουθούν δύο σερί ματς στην έδρα του με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο πρώτος γύρος για τους «κίτρινους» ολοκληρώνεται στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, στις 23 Δεκεμβρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα